Christian Horner bij geheim Red Bull-evenement gespot te midden van lopend onderzoek

Ondanks de aantijgingen waarmee hij geconfronteerd wordt, onthulde Christian Horner dat hij nog steeds de steun heeft van zijn naaste familie. De teambaas van Red Bull verklaarde: “Ik heb een erg ondersteunende familie en een erg ondersteunende vrouw.” Zijn focus ligt op zijn werk en het komende seizoen. Horner is sinds 2015 getrouwd met Geri, een voormalig lid van de Spice Girls en ze hebben samen een zoon.

Wat betreft zijn toekomst bij Red Bull, is Horner vastberaden dat hij bij het team zal blijven. Gevraagd of zijn positie ooit in twijfel was, antwoordde hij: “Nee, absoluut niet. Ik ben volledig toegewijd aan dit team, ik heb dit team opgebouwd, ik heb mensen overtuigd om hierheen te komen en te werken. Ik geniet van het werken met het team, met de mensen. Het grootste kapitaal van het team zijn de mensen en dat blijft zo.”

Horner heeft de tegen hem ingebrachte beschuldiging krachtig ontkend. “Kijk, ik ben absoluut toegewijd aan dit team,” voegde Horner toe. “Ik ben er sinds het begin, ik heb dit team opgebouwd, er zijn hoogte- en dieptepunten geweest zoals je hebt gezien in sommige van de video’s die je eerder hebt gezien. We hebben 113 races gewonnen, we hebben zeven wereldkampioenschappen voor coureurs gewonnen, we hebben zes constructeurskampioenschappen gewonnen in 19 seizoenen, en dat staat nu in de geschiedenisboeken, maar het is wat er voor ons ligt dat altijd belangrijk is. Dus mijn focus ligt op de toekomst, op Red Bull Powertrains dat een start-up-engine-bedrijf gaat runnen. We hebben een gevorderd technologiebedrijf dat de eerste Red Bull-trackauto gaat produceren en er gebeurt natuurlijk ontzettend veel op de campus en er wordt geïnvesteerd in de campus, zoals je kunt zien.”

Dit artikel bevat affiliate links, waarvoor we een commissie ontvangen bij eventuele verkopen die daaruit voortvloeien. Leer meer.

Bekijk Formule 1 live

Mis geen enkele actie van de Formule 1 op Sky Sports en krijg exclusieve toegang tot races, kwalificaties en nog veel meer voor elke Grand Prix. Van Max Verstappen tot Lewis Hamilton, je mist geen enkele ronde op Sky Sports.

FAQ:

1. Wie heeft Christian Horner gesteund tijdens de aantijgingen?
Christian Horner heeft verklaard dat hij de steun heeft van zijn naaste familie, waaronder zijn vrouw Geri.

2. Wat is de focus van Christian Horner?
Christian Horner’s focus ligt op zijn werk als teambaas van Red Bull en het komende seizoen.

3. Is Christian Horner van plan om bij Red Bull te blijven?
Ja, Christian Horner is vastberaden om bij het team van Red Bull te blijven en heeft zijn positie nooit in twijfel getrokken.

4. Wat is het belangrijkste kapitaal van het Red Bull-team volgens Christian Horner?
Volgens Christian Horner zijn de mensen het belangrijkste kapitaal van het Red Bull-team.

5. Wat zijn enkele prestaties van het Red Bull-team?
Het Red Bull-team heeft 113 races gewonnen, zeven wereldkampioenschappen voor coureurs en zes constructeurskampioenschappen gewonnen in 19 seizoenen.

Definities:

– Teambaas: De persoon die verantwoordelijk is voor het leiden en beheren van een raceteam.
– Spice Girls: Een Britse meidengroep uit de jaren 90, waarvan Geri Horner (voorheen Geri Halliwell) een voormalig lid is.
– Seizoen: Een periode waarin race-evenementen plaatsvinden, meestal met betrekking tot de sport van Formule 1.
– Constructeurskampioenschap: Een prijs die wordt toegekend aan het team dat de meeste punten verzamelt gedurende het Formule 1-seizoen, gebaseerd op de prestaties van hun coureurs.

Gerelateerde links:

Sky Sports (Voor het kijken van Formule 1 live op Sky Sports)
Formula 1 (Officiële website van de Formule 1)