De betekenis van “vervelend” in de context van Netflix

Het woord “vervelend” is het afgelopen jaar in 133 artikelen op NYTimes.com verschenen, waaronder op 14 januari in het artikel “Enkele woorden over het succes van Netflix: Levendig. Snappy. Tags.” van John Koblin:

“Grijze anatomie” is “zeepachtig” en “emotioneel”. “Emily in Paris” is “campy” en “eigenaardig”. “Onze Planeet II” is “ontspannend” en “meeslepend”, terwijl “Gravity” “spannend” en “visueel indrukwekkend” is.

Woorden als deze – weergegeven naast de samenvatting en filmposterachtige tegel voor elk van de duizenden titels op Netflix – lijken uit een grabbelton te zijn gegrepen.

In feite zijn ze een cruciaal hulpmiddel om kijkers te verleiden om de film of serie af te spelen, en een sleutel tot het succes van Netflix. … Een van de redenen waarom de betrokkenheid van Netflix zo hoog is, is dat het verschillende methoden gebruikt om kijkers over te halen om te kijken. En dat is niet niks. Er zijn meer dan 10.000 titels op Netflix en nog duizenden meer op andere streamingdiensten. Het kiezen van een show of film is vaak vervelend en frustrerend.

Kun jij het woord “vervelend” correct gebruiken in een zin?

Gebaseerd op de definitie en het voorbeeld dat is gegeven, schrijf een zin met het Woord van de Dag en deel deze als een reactie op dit artikel. Het is belangrijk dat jouw zin begrijpelijk is en laat zien dat je de definitie van het woord begrijpt, maar we moedigen je ook aan om creatief te zijn en plezier te hebben.

Als je een beter idee wilt krijgen van hoe “vervelend” in een zin gebruikt kan worden, lees dan deze voorbeelden van het gebruik op Vocabulary.com. Je kunt ook deze gids raadplegen om te leren hoe IPA-symbolen worden gebruikt om de uitspraak van verschillende woorden te tonen.

Als je van deze dagelijkse uitdaging geniet, probeer dan onze woordenschatquizzes uit.

Studenten van 13 jaar en ouder in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, en 16 jaar en ouder elders, kunnen reageren. Alle reacties worden gemodereerd door het personeel van het Learning Network.

Het Woord van de Dag wordt geleverd door Vocabulary.com. Leer meer en bekijk voorbeelden van het gebruik in verschillende onderwerpen in het Vocabulary.com Woordenboek. Bekijk alle Woorden van de Dag in deze rubriek.

FAQ:

1. Wat is het artikel over?
Het artikel gaat over het gebruik van woorden om kijkers te verleiden tot het kijken van films en series op Netflix.

2. Wat zijn enkele voorbeelden van de woorden die gebruikt worden naast de samenvatting en filmposterachtige tegel voor elk van de titels?
Enkele voorbeelden zijn “zeepachtig”, “emotioneel”, “campy”, “eigenaardig”, “ontspannend” en “visueel indrukwekkend”.

3. Hoeveel titels zijn er op Netflix?
Er zijn meer dan 10.000 titels op Netflix.

4. Is het kiezen van een show of film op Netflix vaak vervelend en frustrerend?
Ja, het kiezen van een show of film op Netflix wordt vaak als vervelend en frustrerend ervaren.

Definitions:
– Vervelend: irritant, onaangenaam, niet leuk.
– Samenvatting: een beknopte weergave of samenvoeging van de belangrijkste punten of informatie.
– Filmposterachtige tegel: een afbeelding die wordt weergegeven als representatie van een film of serie op Netflix.

Suggested related link:
Vocabulary.com – Vervelend