Donald Trump spint garen van Biden’s beledigende taalgebruik

Voormalig president Donald Trump zamelt geld in op basis van het feit dat president Biden een vierletterwoord heeft gebruikt om zijn ontevredenheid over zijn vermoedelijke tegenstander bij de algemene verkiezingen te uiten.

De Trump-campagne stuurde vrijdag een e-mail met de tekst: “BIDEN NOEMDE MIJ EEN ZIEKE F-WORD!” en vroeg supporters om een bijdrage te leveren. In het bericht beweert de 77-jarige voormalige president: “[J]e weet dat hij niet alleen zo over mij denkt, maar ook over ELKE ENE TROTSE STEUNER van mij.”

Deze oproep komt een dag nadat er werd gemeld dat Biden (81) in gesprekken met zijn naaste medewerkers en oude vrienden naar Trump heeft verwezen als “een zieke f-ck” en heeft gezegd: “Wat een k-rioolgast is die vent”, volgens Politico.

Een woordvoerder van de campagne van Trump noemde het “jammer”, maar “geen verrassing” dat Biden grof taalgebruik gebruikt als hij over de voormalige president praat.

In zijn fondsenwervingspitch herinnert Trump zijn aanhangers eraan dat “Hillary Clinton ons verachtelijken noemt” en beweert hij dat “Biden ons zal uitspugen en ons voor alles en nog wat zal uitmaken.”

Het e-mailbericht, ondertekend door Trump, verwijst zijn supporters naar een grote rode knop met de tekst “IK HOUD VAN PRESIDENT TRUMP” om bij te dragen aan de campagne.

Trump heeft eerder geprobeerd om geld in te zamelen met zijn strafrechtelijke vervolgingen, zijn mugshot uit Georgia en pogingen om hem van de verkiezingslijsten van de staat te krijgen.

Uit campagnerapporten blijkt dat er deze week meer dan $50 miljoen aan fondsen van politieke actiecomités die pro-Trump zijn, zijn gebruikt om de juridische kosten van de 45e president te betalen.

FAQ:

1. Waarom zamelt voormalig president Donald Trump geld in?
– Voormalig president Donald Trump zamelt geld in omdat president Biden hem heeft beledigd met een vierletterwoord.

2. Wat staat er in de e-mail die de Trump-campagne heeft verstuurd?
– In de e-mail staat dat Biden Trump een “zieke F-woord” heeft genoemd en dat supporters worden gevraagd om een bijdrage te leveren.

3. Wat heeft Biden naar verluidt over Trump gezegd?
– Biden heeft naar verluidt in gesprekken met zijn naaste medewerkers en oude vrienden Trump een “zieke f-ck” genoemd en gezegd dat hij een “k-rioolgast” is.

4. Wat zegt de woordvoerder van de Trump-campagne over Biden’s taalgebruik?
– De woordvoerder noemt het “jammer” maar “geen verrassing” dat Biden grof taalgebruik gebruikt als het over de voormalige president gaat.

5. Wat beweert Trump over Biden in zijn fondsenwervingspitch?
– Trump beweert dat Biden zijn supporters zal uitspugen en hen voor van alles en nog wat zal uitmaken.

6. Waar worden de fondsen van politieke actiecomités die pro-Trump zijn, voor gebruikt?
– Uit campagnerapporten blijkt dat er meer dan $50 miljoen aan fondsen van politieke actiecomités deze week zijn gebruikt om de juridische kosten van Trump te betalen.

Definitions:
– President Biden: President Biden verwijst naar Joe Biden, de huidige president van de Verenigde Staten.
– Trump-campagne: Dit verwijst naar de politieke campagne van Donald Trump tijdens zijn kandidatuur voor het presidentschap van de Verenigde Staten.
– Voormalig president: Dit verwijst naar Donald Trump, de voormalige president van de Verenigde Staten.
– Een vierletterwoord: In dit geval wordt er verwezen naar een scheldwoord dat uit vier letters bestaat.

Related Links:
trump.com
bideninaugural.org