Dylan Dreyer: Succesvolle TV-presentatrice en Kinderboekenschrijver

Dylan Dreyer is niet alleen een vertrouwd gezicht op televisie, maar ze is ook een gevestigde kinderboekenschrijver. Naast haar drukke baan bij de Today Show op NBC en de zorg voor haar drie jonge zoons, promoot Dylan haar nieuwste kinderboek in de populaire Misty the Cloud-serie. Het vierde boek in de serie, Misty the Cloud: Het Ding over de Lente, wordt op 20 februari uitgebracht en staat nu al op de eerste plaats in de Amazon-weerboekenlijst, samen met haar andere drie boeken.

Het boek is ook hoog gerangschikt door Step into Reading en Dylan is dolblij. “Ik kan jullie allemaal niet genoeg bedanken voor jullie steun voor Misty the Cloud!” schreef ze naast screenshots van de boeken die de lijsten aanvoeren. “Om alle boeken in de serie de top 4 plekken in de weerboeken op Amazon te laten bezetten en voor een klein Step into Reading-boek om op nummer 18 van alle boeken te staan, ik ben sprakeloos! Ik heb mijn hart en ziel in deze boeken gestoken… en om ze te mogen lezen en ervan te genieten is een droom die uitkomt !! @alankatzbooks en @scrimmle … jullie zijn geweldig !!!”

Fans waren snel om haar te feliciteren, met iemand die schreef: “Je steekt je hart in alles wat je doet en dat is te zien, gefeliciteerd!” terwijl een ander schreef: “Je boeken zijn ongelooflijk!! Mijn kinderen zijn er dol op!!! Blijf schrijven.” Een derde voegde toe: “Ik ben zo trots op jou Dylan, blijf schrijven!”

Dylan bracht haar eerste kinderboek, Misty the Cloud: Een hele Stormachtige Dag, uit in 2021, nadat ze het had geschreven tijdens de pandemie terwijl de wereld in lockdown was. Het ontving lovende recensies, wat resulteerde in het schrijven van een tweede boek, Misty the Cloud: Vrienden door Weer en Wind, een jaar later. In 2023 publiceerde ze het derde boek in de franchise, Misty the Cloud: Plezier Zit in de Lucht.

Dylan sprak met HELLO! over het schrijfproces en haar carrière als kinderboekenschrijver kort na het publiceren van haar tweede boek. Ze vertelde ons dat het eigenlijk haar familie was die haar inspireerde om te gaan schrijven. “Ik heb ook nooit echt gedacht aan een kinderboek,” bekende Dylan. “Maar mijn man en ik bedenken altijd gekke kleine verhalen en dit kwam voort uit een van die verhalen. We waren in het vliegtuig en we stelden ons voor dat onze koffers samen op reis gingen. “Mijn man zei toen: ‘wat dacht je ervan om er een verhaal over wolken van te maken?’ Dit was perfect, gezien mijn achtergrond als meteoroloog. Wolken en emoties werken eigenlijk goed samen. Er is een vreemde parallel tussen hoe je je voelt en het weer.”

“Hij en ik begonnen verhaallijnen te bedenken over een wereld van wolken en het ging gewoon van daaruit. Dylan houdt van hun creatie en hoopt dat anderen er hetzelfde over denken. “Ik persoonlijk vind dit zelfs beter dan het eerste boek,” zei de geliefde tv-ster over het tweede boek van de Misty and the Cloud-collectie. “Ik denk dat het een schattig verhaal is over compromis en vriendschap en dat je niet altijd alles op jouw manier kunt doen. Wanneer je een beetje toegeeft, gebeuren er mooie dingen, je kunt het met elkaar vinden, de dag wordt beter en in dit geval krijg je een regenboog. “Ik vind het leuk om de wetenschap in het verhaal te verwerken en kinderen iets te leren over het weer. Hopelijk geniet iedereen die het leest ervan.”

Veelgestelde vragen (FAQ) over Dylan Dreyer en haar kinderboeken:

1. Wie is Dylan Dreyer?
Dylan Dreyer is een bekend gezicht op televisie en een gevestigde kinderboekenschrijver. Ze werkt bij de Today Show op NBC en heeft drie jonge zoons.

2. Welke boeken heeft Dylan Dreyer geschreven?
Dylan heeft een populaire kinderboekenserie genaamd Misty the Cloud geschreven. De boeken in deze serie zijn:
– Misty the Cloud: Een hele Stormachtige Dag
– Misty the Cloud: Vrienden door Weer en Wind
– Misty the Cloud: Plezier Zit in de Lucht
– Misty the Cloud: Het Ding over de Lente (komt uit op 20 februari)

3. Op welke plek staat het nieuwste boek in de Misty the Cloud-serie in de Amazon-weerboekenlijst?
Het vierde boek in de serie, Misty the Cloud: Het Ding over de Lente, staat al op de eerste plaats in de Amazon-weerboekenlijst.

4. Hoe wordt het boek ook hoog gewaardeerd?
Het boek is ook hoog gerangschikt door Step into Reading.

5. Was Dylan blij met het succes van haar boeken?
Ja, Dylan is dolblij met het succes van haar boeken. Ze bedankt haar supporters en is sprakeloos over het feit dat alle boeken in de serie de top 4 plekken in de Amazon-weerboekenlijst innemen.

6. Welke recensies hebben de boeken ontvangen?
De boeken hebben lovende recensies ontvangen.

7. Wat was de inspiratie achter het schrijven van de Misty the Cloud-boeken?
Dylan’s man en zij bedachten gekke kleine verhalen, en tijdens een vliegreis bedachten ze een verhaallijn over wolken. Gezien Dylan’s achtergrond als meteoroloog, werken wolken en emoties goed samen. Het idee evolueerde van daaruit.

Belangrijke termen en jargon:

– Misty the Cloud: De naam van de kinderboekenserie geschreven door Dylan Dreyer.
– Step into Reading: Een platform voor leesniveaus voor kinderen.
– Amazon: Een populaire online winkel waar boeken en andere producten kunnen worden gekocht.

Suggesties voor gerelateerde links:
Website van Dylan Dreyer: Hier kunnen meer informatie en boeken van Dylan Dreyer worden gevonden.
Today Show op NBC: Officiële website van de Today Show waar Dylan Dreyer werkt.