Jaylen Brown en Duncan Robinson botsen tijdens Celtics-Heat wedstrijd

Tijdens de wedstrijd tussen de Boston Celtics en de Miami Heat op zondag was er duidelijk geen liefde verloren tussen Jaylen Brown en Duncan Robinson. Zelfs na de 110-106 overwinning van de Celtics werd de spanning niet minder.

Halverwege het vierde kwart raakten de twee spelers verstrengeld toen Brown probeerde een pass van Derrick White te onderscheppen aan de buitenkant. Robinson’s arm haakte vast aan de Celtics All-Star, die er aan trok en de schutter van de Heat de tribunes in stuurde.

Aan de vrije worplijn wisselden Brown en Robinson woorden uit, en Brown kreeg een flagrante fout 1 tegen zich.

In plaats van zijn eigen acties in twijfel te trekken, legde Brown de schuld bij Robinson. Hij zei: “Voor mij was er geen probleem. Ik denk dat hij precies wist wat hij probeerde te doen. Proberen verstrengeld te raken, enzovoort, omdat hij geen verdediging wilde spelen. Ze riepen de fout, maar hij probeerde nog steeds vast te houden, dus ik probeerde mijn arm los te krijgen. Ik wed dat hij het niet nog eens zal doen.”

Coach Joe Mazzulla van de Celtics had geen probleem met het incident en waardeerde juist de “passie” van het moment. Hij zei: “Ik vond dat JB het heel goed heeft afgehandeld. Ik vond het echt leuk hoe het er aan toe ging bij de vrije worplijn [toen de twee woorden uitwisselden]. Ik vond dat geweldig en het was goed voor ons. Het was prachtig.”

De Heat schakelden de Celtics uit in de Eastern Conference-finale van vorig jaar, na een spannende zeven wedstrijden. Maar na de wedstrijd van zondag zijn ze nu 0-3 tegen de Celtics in het reguliere seizoen. Dit was de laatste ontmoeting tussen beide teams dit seizoen.

FAQ:

V: Wat gebeurde er tijdens de wedstrijd tussen de Boston Celtics en de Miami Heat?
A: Tijdens de wedstrijd raakten Jaylen Brown en Duncan Robinson verstrengeld en werd er spanning opgebouwd.

V: Wie won de wedstrijd?
A: De Boston Celtics wonnen de wedstrijd met 110-106.

V: Wat gebeurde er halverwege het vierde kwart?
A: Brown probeerde een pass te onderscheppen en Robinson’s arm haakte vast aan Brown, wat resulteerde in een confrontatie.

V: Wat zeiden Brown en Robinson tijdens de vrije worplijn?
A: Ze wisselden woorden uit, wat resulteerde in een flagrante fout 1 tegen Brown.

V: Hoe reageerde Brown op het incident?
A: Brown legde de schuld bij Robinson en gaf aan dat hij dacht dat Robinson opzettelijk probeerde verstrengeld te raken.

V: Hoe reageerde coach Joe Mazzulla op het incident?
A: Coach Mazzulla waardeerde de “passie” van het moment en vond dat Brown het goed had afgehandeld.

Definitions:
– Passie: Een sterke emotie of verlangen die iemand voelt.
– Flagrante fout: Een zware overtreding in het basketbal, waarbij sprake is van overdreven ruw gedrag.

Suggested related links:
NBA