Joel Osteen Uitgesproken na Schietpartij in Lakewood Church

Na de schietpartij in zijn Lakewood Church heeft pastor Joel Osteen eindelijk zijn stilzwijgen doorbroken. Op sociale media deelde hij zijn gedachten en gebeden na dit angstaanjagende moment.

“Onze gemeenschap is kapot van de gebeurtenissen van vandaag en dankbaar voor het snelle optreden van de politie. Mogen de helende handen van God de levens van iedereen die hierbij betrokken is aanraken en troost bieden in deze moeilijke tijd,” schreef Osteen.

De incident vond plaats op zondag toen een vrouw de megakerk in Texas binnenkwam met een trenchcoat en een rugzak. Ze was bewapend met een lang geweer waar volgens verschillende media een pro-Palestina boodschap op stond geschreven. De vrouw, die vergezeld werd door een 5-jarig kind, begon te schieten in de kerk. Op dat moment schoten twee buiten dienst zijnde agenten haar dood. Zij overleed ter plaatse. Het kind werd ook geraakt en verkeert in kritieke toestand. Een kerkganger werd eveneens getroffen door een kogel. De toestand van die persoon is niet bekend. Op dit moment is onduidelijk wie het kind en de kerkganger heeft beschoten. De schutter was tussen de 30 en 35 jaar oud en beweerde tijdens de chaos op een bepaald punt een bom bij zich te hebben.

Osteen sloot zijn post af met een boodschap van hoop, waarbij hij de verdorvenheid van de wereld veroordeelde.

“In het aangezicht van zulke duisternis moeten we vasthouden aan ons geloof en onthouden dat het kwaad niet zal zegevieren. God zal ons leiden door de donkerste tijden. Samen zullen we boven deze tragedie uitrijzen en vastberaden blijven om elkaar lief te hebben en te ondersteunen. In tijden als deze wordt ons geloof op de proef gesteld, maar het wordt ook versterkt. We begrijpen niet altijd waarom dit soort dingen gebeuren, maar we weten dat God de controle heeft. Bid alstublieft met mij mee voor genezing en vrede,” besloot hij.

Er is een schietpartij geweest in de Lakewood Kerk van pastor Joel Osteen in Texas. Hier volgt een FAQ-sectie op basis van de belangrijkste onderwerpen en informatie die in het artikel worden gepresenteerd:

Wat is er gebeurd in de Lakewood Kerk?
Op zondag kwam een vrouw met een trenchcoat en een rugzak de kerk binnen en begon te schieten. Ze was bewapend met een lang geweer waarop een pro-Palestina boodschap stond geschreven. Twee buiten dienst zijnde agenten schoten haar neer, waarbij ze ter plaatse overleed. Een 5-jarig kind dat bij haar was, raakte ook gewond en verkeert in kritieke toestand. Een kerkganger werd ook geraakt, maar de toestand van die persoon is niet bekend. Op dit moment is niet duidelijk wie het kind en de kerkganger heeft neergeschoten. De schutter beweerde tijdens de chaos een bom bij zich te hebben.

Wat heeft pastor Joel Osteen gereageerd op de schietpartij?
Pastor Joel Osteen heeft zijn stilzwijgen doorbroken en zijn gedachten en gebeden gedeeld op sociale media. Hij zei dat de gemeenschap kapot is van de gebeurtenissen en dankbaar is voor het snelle optreden van de politie. Hij bad dat de helende handen van God de levens van iedereen die betrokken is, zouden aanraken en troost zouden bieden in deze moeilijke tijd.

Hoe heeft pastor Joel Osteen het incident afgesloten?
Pastor Joel Osteen sloot zijn post af met een boodschap van hoop. Hij veroordeelde de verdorvenheid van de wereld en benadrukte dat het kwaad niet zal zegevieren. Hij gelooft dat God ons door de donkerste tijden zal leiden en dat we samen deze tragedie te boven zullen komen door elkaar lief te hebben en te steunen. Hij vroeg ook om gebed voor genezing en vrede.

Wat zijn belangrijke termen en jargon in het artikel?
– Lakewood Church: De Lakewood Kerk is een megakerk in Texas, geleid door pastor Joel Osteen.
– Pro-Palestina: Dit verwijst naar het ondersteunen van de Palestijnse zaak of de rechten van het Palestijnse volk.

Suggested related links:
Lakewood Church: Officiële website van de Lakewood Kerk.
Joel Osteen: Officiële website van Joel Osteen.