Justin Fields Impresses New Raiders Offensive Coordinator Luke Getsy

Luke Getsy, de nieuwe offensive coordinator van de Raiders, sprak onlangs met de media tijdens zijn openingspersconferentie in Las Vegas. Hij kreeg daar de vraag voorgeschoteld over de Bears-quarterback Justin Fields, met wie hij de afgelopen twee seizoenen heeft samengewerkt. Ondanks het feit dat Getsy er niet in slaagde om Fields volledig te ontwikkelen, had hij niets dan lof voor de jonge quarterback.

Getsy omschreef Fields als iemand met enorme groeimogelijkheden en prees zijn coachbaarheid en leiderschap. Hij noemde Fields zelfs een van de beste mensen waarmee hij ooit heeft samengewerkt. De positieve mentaliteit, de consistente aanpak en het karakter van Fields maakten het een zegen om met hem te werken, aldus Getsy. Hij gelooft dat Fields zichzelf blijft verbeteren in de toekomst.

De relatie tussen Fields en Getsy was hecht, en samen wisten ze enkele obstakels te overwinnen op het offensieve vlak. Aan het begin van het vorige seizoen had Fields moeite met de overdaad aan informatie die hij van zijn coaches kreeg. Hij verlangde naar meer vrijheid en instinctief spel. De opmerkingen die hij destijds maakte werden echter uit hun context gehaald, waardoor Fields zich genoodzaakt voelde om deze op te helderen en de verantwoordelijkheid voor de tegenvallende prestaties van het Bears-offensief op zich te nemen.

Ondanks de goede relatie tussen Fields en Getsy, is het echter onwaarschijnlijk dat Getsy de Raiders zal aanraden om Fields over te nemen bij een mogelijke beschikbaarheid op de transfermarkt. Getsy hanteert namelijk een pass-georiënteerd aanvalsplan dat meer geschikt is voor een quarterback die voornamelijk in de pocket blijft, zoals Getsy zelf heeft aangegeven. Fields is echter bekend om zijn vermogen om te gooien tijdens het bewegen en zijn benen te gebruiken om yards te maken. Hoewel Getsy er soms in slaagde om een op maat gemaakt aanvalssysteem voor Fields te creëren, verliep dit niet altijd vlekkeloos.

Klik hier om de Under Center Podcast te volgen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Justin Fields en de Raiders.

FAQ:

1. Wie is Luke Getsy?
Luke Getsy is de nieuwe offensive coordinator van de Raiders.

2. Met wie heeft Luke Getsy de afgelopen twee seizoenen samengewerkt?
Luke Getsy heeft samengewerkt met Bears-quarterback Justin Fields.

3. Wat vindt Luke Getsy van Justin Fields?
Luke Getsy heeft niets dan lof voor Justin Fields. Hij omschreef Fields als iemand met enorme groeimogelijkheden en prees zijn coachbaarheid en leiderschap. Hij noemde Fields zelfs een van de beste mensen waarmee hij ooit heeft samengewerkt.

4. Hoe beschrijft Luke Getsy de relatie tussen hem en Fields?
Getsy en Fields hadden een hechte relatie en wisten samen enkele obstakels op het offensieve vlak te overwinnen.

5. Waar had Fields moeite mee aan het begin van het vorige seizoen?
Fields had moeite met de overdaad aan informatie die hij van zijn coaches kreeg. Hij verlangde naar meer vrijheid en instinctief spel.

6. Wat is de visie van Getsy op het aanvalsplan van de Raiders?
Getsy hanteert een pass-georiënteerd aanvalsplan dat meer geschikt is voor een quarterback die voornamelijk in de pocket blijft.

7. Is het waarschijnlijk dat Getsy de Raiders zou aanraden om Fields over te nemen bij een mogelijke beschikbaarheid op de transfermarkt?
Nee, het is onwaarschijnlijk dat Getsy de Raiders zou aanraden om Fields over te nemen, gezien het verschil in speelstijl tussen Fields en het aanvalsplan van Getsy.

8. Is er een podcast die het laatste nieuws rondom Justin Fields en de Raiders volgt?
Ja, je kunt de Under Center Podcast volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Justin Fields en de Raiders.

Definities:

– Offensive coordinator: de coach die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en uitvoeren van de offensieve speelstrategie van een American footballteam.
– Quarterback: de spelpositie in American football die verantwoordelijk is voor het ontvangen van de passes en het leiden van het offensief.
– Pocket: het gebied achter de offensieve linie waarin de quarterback beschermd wordt tegen verdedigende spelers.
– Transfermarkt: de markt waarop spelers kunnen worden overgenomen of weggestuurd door teams in professionele sportcompetities.

Suggesties voor gerelateerde links:
Officiële website van de Raiders
NBC Sports – Chicago Bears