Jusuf Nurkic Kritiseert Draymond Green: “Hij Heeft Niets Geleerd”

Phoenix Suns-center Jusuf Nurkic is van mening dat Draymond Green, sterspeler van de Golden State Warriors, niets heeft geleerd. Green is pas een paar weken terug van een schorsing van 12 wedstrijden nadat hij Nurkic in het gezicht sloeg tijdens een wedstrijd tussen de Suns en de Warriors in december (bekijk hier de video).
Destijds verklaarde Nurkic dat iedereen, zelfs Green, een tweede kans verdient om te leren van zijn fouten. Na afloop van de wedstrijd van zaterdag voelde de center van de Suns zich echter niet langer hetzelfde.

Nurkic uitte felle kritiek op Green na de 113-112 nederlaag van de Suns tegen de Warriors in de Chase Center in San Francisco, Californië. De Bosnische center beweerde dat Green nog steeds een tijdbom is die op het punt staat weer te ontploffen in de nabije toekomst.
“Het is triest. Hij heeft niets geleerd, man,” vertelde Nurkic aan verslaggevers in de kleedkamer. “Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij iemand anders weer raakt. Ik neem alles terug wat ik heb gezegd. Hij verdient geen tweede kans.”

Nurkic wees op de voortdurende “fratsen” van Green en beweerde dat de sterspeler van de Warriors nog steeds probeert “mensen te raken”. Tijdens de wedstrijd waren de twee duidelijk tegenover elkaar.

Op een gegeven moment wisselden Nurkic en Green ook “te klein” plaagstoten uit nadat ze over elkaar hadden gescoord in het vierde kwart.

Green begon de wedstrijd zonder technische fouten te hebben gekregen in alle 10 wedstrijden sinds zijn terugkeer van schorsing. Die reeks eindigde tegen de Suns toen Green het niet eens was met een niet-gefloten overtreding vroeg in het derde kwart en dit de scheidsrechters liet weten.

Green won het duel met 15 punten, 7 rebounds en 9 assists op 7/9 schieten uit het veld. Nurkic eindigde met 6 punten, 6 rebounds en 4 assists.

FAQ:

1. Wat is er gebeurd tussen Jusuf Nurkic en Draymond Green?
Jusuf Nurkic beschuldigt Draymond Green, sterspeler van de Golden State Warriors, ervan niets te hebben geleerd na zijn terugkeer van een schorsing van 12 wedstrijden. Green sloeg Nurkic in het gezicht tijdens een wedstrijd in december.

2. Wat zei Nurkic over Green na de wedstrijd?
Na de wedstrijd uitte Jusuf Nurkic felle kritiek op Draymond Green. Hij beweerde dat Green nog steeds een tijdbom is die op het punt staat weer te ontploffen in de nabije toekomst.

3. Wat bedoelde Nurkic met “fratsen”?
Nurkic verwees naar de voortdurende acties van Green die volgens hem nog steeds probeert mensen te raken tijdens wedstrijden.

4. Hoe verliep het duel tussen Nurkic en Green?
Tijdens de wedstrijd waren Nurkic en Green duidelijk tegenover elkaar. Op een gegeven moment wisselden ze provocaties uit nadat ze over elkaar hadden gescoord in het vierde kwart.

5. Hoe presteerden Green en Nurkic tijdens de wedstrijd?
Draymond Green behaalde 15 punten, 7 rebounds en 9 assists op 7/9 schieten uit het veld. Jusuf Nurkic behaalde 6 punten, 6 rebounds en 4 assists.

Definitions:

– Phoenix Suns: Basketbalteam uit Phoenix, Arizona.
– Jusuf Nurkic: Center van de Phoenix Suns.
– Draymond Green: Sterspeler van de Golden State Warriors.
– Golden State Warriors: Basketbalteam uit San Francisco, Californië.
– Chase Center: Stadion in San Francisco waar de Golden State Warriors hun thuiswedstrijden spelen.

Related links:

Phoenix Suns
Golden State Warriors