Kai Havertz Schittert voor Arsenal en Verandert de Mening van Piers Morgan

Kai Havertz heeft Piers Morgan doen toegeven dat hij zijn woorden moet inslikken door zijn recente vorm voor Arsenal. In het begin had Havertz moeite om zijn draai te vinden bij het Emirates Stadium en wist hij de meeste supporters niet te overtuigen met zijn vroege optredens.

Maar de 24-jarige Duitser bevindt zich momenteel in een uitstekende vorm en lijkt eindelijk zijn plek te hebben gevonden als belangrijke speler voor de Gunners. Hij was trefzeker in de overtuigende 5-0 overwinning van Arsenal op Burnley, waarbij hij zijn marker uitspeelde en zichzelf in een schietpositie manoeuvreerde voordat hij de bal in het net schoot.

In plaats van een quote van Piers Morgan, die eerder kritisch was over Havertz, kunnen we stellen dat zijn doelpunt de controversiële tv-persoonlijkheid van gedachten heeft doen veranderen. Havertz heeft critici zoals Morgan laten zien dat ze ongelijk hadden tegenover hem.

Havertz’s doelpunt werd zelfs vergeleken met het legendarische doelpunt van Diego Maradona tegen Engeland in 1986, dat wordt beschouwd als een van de beste individuele doelpunten ooit gemaakt. Het lijkt erop dat Havertz zijn twijfelaars de mond wil blijven snoeren en zijn voeten het werk wil laten doen. Hij zal tot het einde van het seizoen op zijn best moeten presteren om Arsenal de beste kans te geven om de Premier League-titel te winnen, met concurrentie van teams zoals Liverpool en Manchester City.

In zijn reactie na de wedstrijd tegen Burnley gaf Havertz aan dat hij geen tijd heeft om op zijn lauweren te rusten, aangezien de wedstrijden zich blijven opstapelen, zowel in de competitie als in Europa. Arsenal zal het woensdagavond opnemen tegen Porto in de knock-outfase van de Champions League, gevolgd door een wedstrijd tegen Newcastle in Noord-Londen drie dagen later.

“Op dit moment gaat het goed,” zei hij. “We hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Het voelt goed, maar daarachter schuilt veel hard werk. Er staan nog veel moeilijke wedstrijden voor de boeg, de volgende is woensdag in een andere competitie.”

Havertz benadrukte dat Arsenal hard moet blijven werken om succesvol te zijn en dat ze tegen Burnley een goede start maakten, wat een belangrijk element was voor de uiteindelijke overwinning.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Premier League nieuws? Sluit je dan aan bij onze Facebookgroep door hier te klikken.

Kai Havertz laat Piers Morgan zijn woorden inslikken

Vraag en antwoord

Wie is Kai Havertz?
Kai Havertz is een 24-jarige Duitse voetballer die speelt voor Arsenal. Hij heeft aanvankelijk moeite gehad om zijn vorm te vinden bij de club, maar heeft recentelijk indruk weten te maken met zijn prestaties.

Wat heeft Havertz recentelijk bereikt?
Havertz heeft zich de laatste tijd in uitstekende vorm bevonden en heeft zijn draai gevonden als een belangrijke speler voor Arsenal. Hij scoorde een doelpunt tijdens de overwinning van 5-0 op Burnley, waarbij hij zichzelf in een schietpositie manoeuvreerde en de bal in het net schoot.

Wat zegt Piers Morgan over Havertz?
Eerder was Piers Morgan kritisch over Havertz, maar zijn recente prestaties hebben Morgan doen toegeven dat hij zijn woorden moet inslikken.

Wat wordt er gezegd over Havertz’s doelpunt?
Havertz’s doelpunt werd vergeleken met het legendarische doelpunt van Diego Maradona tegen Engeland in 1986, dat wordt beschouwd als een van de beste individuele doelpunten ooit gemaakt.

Wat zijn Havertz’s plannen voor de rest van het seizoen?
Havertz geeft aan dat hij niet op zijn lauweren kan rusten en hard moet blijven werken, aangezien Arsenal nog veel moeilijke wedstrijden voor de boeg heeft. Arsenal zal het woensdagavond opnemen tegen Porto in de knock-outfase van de Champions League en daarna tegen Newcastle spelen.

Verwante link: Premier League