LeBron James Gek op Nieuwe Muziek van GloRilla

LeBron James kon zichzelf gewoon niet inhouden terwijl hij uit zijn dak ging op het nieuwe nummer van GloRilla in de sportschool … hij danste mee en probeerde zo goed mogelijk de paar woorden mee te zingen die hij kende.

De superster van de Los Angeles Lakers staat erom bekend dat hij zijn favoriete rapnummers graag op sociale media deelt, en dit keer was hij weer bezig met zijn gebruikelijke fratsen. Hij liet zijn liefde zien voor het nummer “Yeah Glo!” van de artiest uit Memphis.

Natuurlijk kunnen we de man niet kwalijk nemen dat hij niet alle lyrics kent, gezien het feit dat het nummer pas vorige week uitkwam … maar verdomd, hij doet toch zijn best om zich erdoorheen te werken.

Natuurlijk is het niet bekend of King James een frequente bezoeker is van Genius.com – hij staat erom bekend dat hij wat creatieve vrijheid neemt wanneer hij zijn achtergrondzang toevoegt tijdens zijn muzieksessies … zoals zijn beruchte “yabba dabba doo I don’t know Old Navy” terwijl hij meezingt met de zin “hoppin’ out the car, no photos, baby” in “Stay Down” van 6LACK.

Hoe dan ook, het is een flinke verbetering voor de vier keer NBA-kampioen … hij is echt ver gekomen.

Ook een shoutout naar de man die achter Bron staat en zijn lach probeert in te houden terwijl het hele dansfestijn plaatsvindt.

Veelgestelde vragen

1. Wat is het nieuwe nummer waar LeBron James op danste?
LeBron James danste op het nieuwe nummer “Yeah Glo!” van de artiest uit Memphis.

2. Wanneer is het nummer uitgebracht?
Het nummer is vorige week uitgebracht.

3. Kent LeBron James alle lyrics van het nummer?
Nee, LeBron James kent niet alle lyrics van het nummer, maar hij doet zijn best om zich erdoorheen te werken.

4. Is LeBron James een frequente bezoeker van Genius.com?
Het is niet bekend of LeBron James een frequente bezoeker is van Genius.com.

5. Welke andere creatieve achtergrondzang heeft LeBron James toegevoegd tijdens zijn muzieksessies?
LeBron James staat erom bekend dat hij creatieve vrijheid neemt tijdens zijn muzieksessies. Een voorbeeld hiervan is zijn beruchte “yabba dabba doo I don’t know Old Navy” terwijl hij meezingt met de zin “hoppin’ out the car, no photos, baby” in het nummer “Stay Down” van 6LACK.

Gerelateerde links:
Genius.com
NBA.com