Meghan Markle en Prins Harry lanceerden een nieuw project waarbij ze afstand nemen van de Koninklijke Familie

Meghan Markle en Prins Harry hebben besloten om een belangrijke zin met betrekking tot de Koninklijke Familie te schrappen van hun website. Het hertogelijk paar lanceerde maandagnacht een nieuwe website, waarbij Archewell.com werd vervangen door Sussex.com. Het nieuwe platform belooft een “one-stop shop” te zijn voor fans om alles te weten te komen over hun liefdadigheidswerk, activiteiten en de evenementen waar ze aanwezig zijn. Op de website wordt Harry omschreven als een “humanitair, veteraan, pleitbezorger voor geestelijke gezondheid en milieuactivist”, terwijl Meghan wordt beschreven als een “feminist en voorvechter van mensenrechten en gendergelijkheid”. Hoewel de nieuwe site veel informatie voor fans bevat, ontbreken er enkele belangrijke onderdelen.

Meghan Markle en Prins Harry hebben een nieuw project gelanceerd om afstand te nemen van de Koninklijke Familie. Ze hebben ervoor gekozen om de zin “serving the monarchy” van hun website te verwijderen, iets wat vaak werd genoemd op hun oude website. Nadat Harry en Meghan in 2020 afstand deden van hun rol binnen de Koninklijke Familie en naar Amerika verhuisden om een nieuwe carrière in de entertainmentindustrie op te bouwen, bleek hun nieuwe website “verschrikkelijk slecht ontvangen” te zijn in Buckingham Palace. Een bron suggereert zelfs dat het project “klachten van het Paleis” zou kunnen uitlokken.

Toen de Sussexes afstand deden van hun rol als senior werkende royals, stemden ze ermee in om geen gebruik meer te maken van hun koninklijke titels, maar mochten ze wel hun hertog- en hertogintitels behouden. Destijds verklaarde het Paleis: “De Sussexes zullen hun koninklijke titels niet meer gebruiken omdat ze geen werkende leden meer zijn van de Koninklijke Familie.”

De nieuwe website maakt echter nog steeds gebruik van de Sussex-titels. Maar een bron heeft nu gezegd dat Meghan en Harry mogelijk “hun titels ontnomen zullen worden”. In een gesprek met de Daily Mail zei de bron: “Ze gaan echt problemen krijgen met het gebruik van Sussex. Het is een koninklijke titel en als er ook maar een hint van commercialisme is, wordt het afgesloten. Het is verbazingwekkend dat ze niet kunnen zien hoe ongepast het is.” Ondertussen vertelde koninklijk commentator Michael Cole aan TalkTV: “Dit zal verschrikkelijk slecht zijn ontvangen in Buckingham Palace. We weten niet precies hoe ze van plan zijn deze nieuwe website te gebruiken, maar het zal nauwlettend in de gaten worden gehouden, omdat elk gebruik ervan voor commerciële doeleinden afgekeurd zal worden.” Hij voegde eraan toe: “Ik denk dat dit weer een voorbeeld is van dat ze een beetje achteloos zijn. Als ze bruggen willen bouwen, is dit mogelijk de slechtst mogelijke manier waarop ze het kunnen doen, en het zal niet goed gaan vallen.”

Volg de Mirror US News-pagina op Facebook voor het laatste nieuws, showbizz, lifestyle en sportupdates, gebracht door ons toegewijde Amerikaanse team. Volg Mirror Celebs ook op TikTok, Snapchat, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube en Threads.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wat hebben Meghan Markle en Prins Harry besloten met betrekking tot de Koninklijke Familie?
Meghan Markle en Prins Harry hebben besloten om een belangrijke zin te schrappen van hun website die verband houdt met de Koninklijke Familie.

2. Wat is de naam van hun nieuwe website?
De nieuwe website heet Sussex.com.

3. Wat belooft het nieuwe platform te zijn?
Het nieuwe platform belooft een “one-stop shop” te zijn waar fans alles kunnen vinden over het liefdadigheidswerk, de activiteiten en de evenementen waar Meghan en Harry aanwezig zijn.

4. Hoe wordt Prins Harry omschreven op de website?
Op de website wordt Harry omschreven als een “humanitair, veteraan, pleitbezorger voor geestelijke gezondheid en milieuactivist”.

5. Hoe wordt Meghan omschreven op de website?
Op de website wordt Meghan omschreven als een “feminist en voorvechter van mensenrechten en gendergelijkheid”.

6. Welke belangrijke onderdelen ontbreken er op de nieuwe website?
Hoewel de nieuwe site veel informatie voor fans bevat, ontbreken er enkele belangrijke onderdelen.

7. Wat hebben Meghan en Harry gedaan nadat ze afstand deden van hun rol binnen de Koninklijke Familie?
Na het afstand doen van hun rol binnen de Koninklijke Familie zijn Meghan en Harry naar Amerika verhuisd om een nieuwe carrière in de entertainmentindustrie op te bouwen.

8. Hoe werd hun nieuwe website ontvangen in Buckingham Palace?
Hun nieuwe website werd beschreven als “verschrikkelijk slecht ontvangen” in Buckingham Palace.

9. Wat stemden Meghan en Harry ermee in toen ze afstand deden van hun rol als senior werkende royals?
Toen Meghan en Harry afstand deden van hun rol als senior werkende royals, stemden ze ermee in om geen gebruik meer te maken van hun koninklijke titels, maar mochten ze wel hun hertog- en hertogintitels behouden.

10. Hoe reageerde het Paleis op het gebruik van de Sussex-titels op de nieuwe website?
Een bron suggereert dat Meghan en Harry mogelijk “hun titels ontnomen zullen worden” als ze de Sussex-titels blijven gebruiken op hun website.

Belangrijke termen:

– Koninklijke Familie: De familie van de regerende monarch van het Verenigd Koninkrijk.
– Sussex.com: De nieuwe website van Meghan Markle en Prins Harry.
– Liefdadigheidswerk: Activiteiten die worden uitgevoerd om anderen te helpen of sociale problemen aan te pakken.
– Humanitair: Iemand die zich inzet voor het bevorderen van het welzijn en de rechten van mensen in nood.
– Veteraan: Een persoon die heeft gediend in de strijdkrachten.
– Pleitbezorger voor geestelijke gezondheid: Iemand die zich inzet voor het bewustzijn en de aanpak van geestelijke gezondheidsproblemen.
– Milieuactivist: Iemand die zich inzet voor het behoud van het milieu en milieuproblematiek.
– Feminist: Iemand die opkomt voor de gelijke rechten en kansen van vrouwen.
– Voorvechter van mensenrechten: Iemand die zich inzet voor de bescherming en bevordering van mensenrechten.
– Gendergelijkheid: Het streven naar gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Verwante links:

Mirror US News
Mirror Celebs