DDG, de vriend van Halle Bailey, heeft een schattige video gedeeld waarin zijn zoon Halo zijn eerste woorden ‘uitspreekt’. Halo werd geboren aan het einde van 2023 en DDG heeft op TikTok filmpjes gedeeld van de snelle ontwikkelingen van zijn pasgeboren zoon, waaronder zijn eerste woord. De interactie tussen vader en zoon werd enthousiast ontvangen door DDG’s fans, die massaal reageerden op de schattigheid van kleine Halo.

In de video is te horen hoe Halo huilt, waarop DDG speels reageert door de geluiden na te doen en er de woorden “On God, on God, on God” aan toe te voegen. In de caption van de video geeft DDG meer context: “Ik vroeg hem of ik een goede vader ben en hij zei ‘on God’.” De fans reageerden snel op DDG’s bericht met zijn babyzoon. Eén persoon maakte een grapje: “Hij is al sinds zijn geboorte serieus bezig met zijn zaak.”

Het is duidelijk dat DDG als vader gewaardeerd wordt. Ondertussen genoten DDG en Halle Bailey van de Grammy Awards van 2024, waarbij ze hun eerste nominatie als ouders vierden. Hoewel Halle geen prijs in de wacht sleepte, documenteerden ze hun avond en ontmoette DDG zelfs Beyoncé voor het eerst.

De video van DDG’s zoon die zijn eerste woorden ‘uitspreekt’ is zeker een vertederend moment. Het laat zien dat DDG en Halle Bailey volop genieten van het ouderschap en tegelijkertijd hun momenten van ontspanning en deelname aan de muziekwereld koesteren. Halo is duidelijk een bron van vreugde voor het jonge stel.

FAQ Sectie:

1. Wanneer is Halo geboren?
Halo is geboren aan het einde van 2023.

2. Wat heeft DDG gedeeld op TikTok?
DDG heeft op TikTok filmpjes gedeeld van de snelle ontwikkelingen van zijn pasgeboren zoon, waaronder zijn eerste woord.

3. Wat zei Halo als zijn eerste woorden?
Halo zei “On God, on God, on God” als zijn eerste woorden, nadat DDG de geluiden van zijn huilen had nagedaan.

4. Hoe hebben DDG’s fans gereageerd op de video?
DDG’s fans reageerden enthousiast en massaal op de schattigheid van kleine Halo.

5. Hoe werd DDG’s vaderschap gewaardeerd?
Het is duidelijk dat DDG als vader gewaardeerd wordt.

6. Hoe hebben DDG en Halle Bailey hun eerste nominatie als ouders gevierd?
DDG en Halle Bailey vierden hun eerste nominatie als ouders tijdens de Grammy Awards van 2024.

7. Wie heeft DDG tijdens de Grammy Awards ontmoet?
DDG heeft tijdens de Grammy Awards Beyoncé voor het eerst ontmoet.

Definitions:

1. DDG – DDG is de vriend van Halle Bailey en een persoonlijkheid op TikTok.

2. TikTok – TikTok is a social media platform for creating, sharing, and discovering short videos.

Suggested related link:
TikTok