Ontdek de Betovering van het Winterwoorden Spel-lezen Serie van het American Players Theatre

Het American Players Theatre (APT) brengt in het hartje van de winter de warmte van verhalen tot leven met de terugkeer van zijn Winterwoorden spel-lezen serie. Het Touchstone Theater zal weerklank geven aan nieuwe verhalen, terwijl de eenmalige voorstellingen van start gaan om 19:00 uur, waarbij de kaartverkoop begint op woensdag 3 januari om 10:00 uur ‘s ochtends CT.

Het Podium Wacht

De Winterwoorden serie belooft een opwindende line-up van frisse werken die zorgvuldig zijn geselecteerd om het diverse talent van APT-artiesten en gasten te laten zien. Deze zorgvuldig samengestelde toneelstukken zullen het publiek meenemen op een boeiende reis van taal en podiumverkenning en ons herinneren aan de tijdloze aantrekkingskracht van het vertellen van verhalen.

Het stuk dat als eerste wordt opgevoerd in de serie is ‘Herinner mij wanneer je in je koninkrijk komt’ door Padraic Lillis, een gezamenlijke inspanning met het LAByrinth Theatre Company. Dit aangrijpende verhaal duikt in de complexiteit van menselijke relaties en verweeft thema’s van liefde, verlies en verlossing.

Daarna volgt ‘Het Circus in de Winter’, een betoverende folkrock musical van Ben Clark, Matthew Keuter en Hunter Foster. Dit betoverende verhaal, doordrenkt met de magie van het circus, viert de veerkracht van de menselijke geest en de grenzeloze schoonheid van dromen.

De serie wordt afgesloten met ‘Barnums Vogel: Een Muzikaal Spektakel’, met muziek van Libby Larsen en een boek van Bridget Carpenter. Deze vrolijke musical neemt het publiek mee naar de betoverende wereld van P.T. Barnum, waar ambitie, verbeelding en de kunst van het spektakel tot leven komen.

Kaartje voor Betovering

Kaartjes voor deze onvergetelijke voorstellingen kosten slechts $30, waardoor de Winterwoorden serie een toegankelijke en verrijkende ervaring is voor iedereen. Met de kaartverkoop die op woensdag 3 januari om 10:00 uur ‘s ochtends CT begint, worden theaterliefhebbers van over de hele wereld uitgenodigd om hun plekje te reserveren in deze viering van het vertellen van verhalen.

Terwijl de Winterwoorden serie van start gaat, bevestigt het American Players Theatre opnieuw zijn toewijding aan het koesteren van nieuwe werken en het creëren van een levendige gemeenschap van artiesten en supporters. Door de kracht van het vertellen van verhalen nodigt het APT ons allemaal uit om troost te vinden in de warmte van gedeelde ervaringen, zelfs op de koudste winteravonden.

De Cirkel van Geven

In de geest van geven zal de Winterwoorden serie alle opbrengsten gul schenken aan de Circle in the Square Theatre School. Deze gerenommeerde instelling, die zich toewijdt aan het nastreven van artistieke excellentie, zal blijven bijdragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie theaterartiesten, zodat de betovering van het vertellen van verhalen nog jarenlang voortduurt.

Terwijl het doek opgaat voor de Winterwoorden serie van het American Players Theatre, zal het Touchstone Theater opnieuw een toevluchtsoord worden voor vertellers en publiek. Met een boeiende line-up van nieuwe werken en de belofte van onvergetelijke voorstellingen nodigt de Winterwoorden serie ons allemaal uit om op een ontdekkingsreis te gaan en herinnert ons aan de transformerende kracht van het vertellen van verhalen en de magie die ontstaat wanneer we samenkomen om onze verhalen te delen.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wat is de Winterwoorden spel-lezen serie?
De Winterwoorden spel-lezen serie van het American Players Theatre (APT) brengt in de winter nieuwe verhalen tot leven door middel van een reeks eenmalige voorstellingen in het Touchstone Theater.

2. Hoe laat beginnen de voorstellingen en wanneer begint de kaartverkoop?
De eenmalige voorstellingen beginnen om 19:00 uur. De kaartverkoop start op woensdag 3 januari om 10:00 uur ‘s ochtends CT.

3. Welke werken zullen opgevoerd worden tijdens de Winterwoorden serie?
De Winterwoorden serie omvat zorgvuldig geselecteerde toneelstukken, waaronder: “Herinner mij wanneer je in je koninkrijk komt” door Padraic Lillis; “Het Circus in de Winter” door Ben Clark, Matthew Keuter en Hunter Foster; en “Barnums Vogel: Een Muzikaal Spektakel” met muziek van Libby Larsen en een boek van Bridget Carpenter.

4. Wat is de prijs van een kaartje?
Kaartjes voor de voorstellingen kosten slechts $30.

5. Waar worden de opbrengsten van de Winterwoorden serie aan gedoneerd?
Alle opbrengsten van de Winterwoorden serie worden gul geschonken aan de Circle in the Square Theatre School, een gerenommeerde instelling die zich inzet voor artistieke excellentie en de ontwikkeling van theaterartiesten.

Gerelateerde links:
American Players Theatre
Circle in the Square Theatre School