Ontdek de Kracht van Woorden in “The Words That Built America”

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de Verenigde Staten en wil je meer te weten komen over de documenten die de grondslag vormen van dit land? Dan is de documentaire “The Words That Built America” een absolute must-see. Deze film uit 2017 viert de oprichtingsdocumenten van de Verenigde Staten: de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet en de Bill of Rights.

In tegenstelling tot traditionele documentaires, heeft “The Words That Built America” geen vastomlijnd verhaal. Het is eerder een lappendeken van stemmen uit diverse lagen van de Amerikaanse samenleving die deze iconische teksten voorlezen. Historicus David McCullough voorziet de film van inzichtelijk commentaar, terwijl gewone burgers, beroemdheden en zelfs schoolkinderen om de beurt fragmenten voorlezen. Hiermee wordt de voortdurende relevantie van deze historische woorden benadrukt. De film schuwt de complexiteit van de Amerikaanse geschiedenis niet en dient uiteindelijk als een krachtige herinnering aan de idealen die de identiteit van het land blijven vormen.

In “The Words That Built America” hoor je een diverse groep mensen deze oprichtingsdocumenten voorlezen. Van de gerenommeerde historicus David McCullough als verteller van de film, tot gewone burgers, beroemdheden zoals Jack Black en Meryl Streep, en zelfs schoolkinderen. Deze documentaire belicht de verenigende kracht van deze woorden, ongeacht de generaties en achtergronden.

Wil je “The Words That Built America” streamen? Dan kan dat via HBO Max. Als een van de toonaangevende streamingdiensten biedt HBO Max niet alleen deze documentaire, maar ook een breed scala aan populaire tv-shows en films. Denk bijvoorbeeld aan “Game of Thrones,” “Friends,” “Succession,” “Wonder Woman 1984,” en “The Dark Knight.” Met zo’n divers aanbod is HBO Max dé bestemming voor kwaliteitsentertainment in verschillende genres.

Wil je weten hoe je toegang krijgt tot HBO Max? Volg deze stappen:

1. Ga naar HBOMax.com/subscribe
2. Klik op ‘Nu aanmelden’
3. Kies je abonnement:

– $9,99 per maand of $99,99 per jaar (met advertenties)
– $15,99 per maand of $149,99 per jaar (zonder advertenties)
– $19,99 per maand of $199,99 per jaar (ultiem zonder advertenties)

4. Vul je persoonlijke gegevens en wachtwoord in
5. Selecteer ‘Account aanmaken’

Met het abonnement Max With Ads krijg je toegang tot de streamingbibliotheek van HBO Max in Full HD-resolutie. Je kunt tegelijkertijd op twee ondersteunde apparaten streamen. Max Ad-Free verwijdert de commercials en biedt dezelfde mogelijkheid om tegelijkertijd op twee apparaten in Full HD te streamen. Daarnaast kun je 30 downloads tegelijkertijd hebben om offline content te bekijken. Voor een ultieme kijkervaring kies je Max Ultimate Ad-Free, waarbij je kunt streamen op vier apparaten in 4K Ultra HD-resolutie en genieten van Dolby Atmos-audio en 100 downloads.

De samenvatting van “The Words That Built America” luidt als volgt:
“Ter ere van de 4e juli, sluiten verschillende beroemdheden en politici met uiteenlopende ideologieën zich aan om de historische documenten voor te lezen die de basis vormden voor de Verenigde Staten van Amerika.”

Let op: streamingdiensten kunnen veranderen. De verstrekte informatie was correct op het moment van schrijven.

Frequently Asked Questions (FAQ):

1. Wat is “The Words That Built America”?
“The Words That Built America” is een documentaire uit 2017 die de oprichtingsdocumenten van de Verenigde Staten viert, waaronder de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet en de Bill of Rights.

2. Hoe verschilt deze documentaire van traditionele documentaires?
In tegenstelling tot traditionele documentaires heeft “The Words That Built America” geen vastomlijnd verhaal. Het is eerder een lappendeken van stemmen uit diverse lagen van de Amerikaanse samenleving die de iconische teksten voorlezen.

3. Wie zijn de sprekers in de documentaire?
Verschillende mensen spreken de oprichtingsdocumenten voor in de documentaire, waaronder historicus David McCullough, gewone burgers, beroemdheden zoals Jack Black en Meryl Streep, en zelfs schoolkinderen.

4. Hoe kan ik “The Words That Built America” streamen?
Je kunt “The Words That Built America” streamen via HBO Max, een toonaangevende streamingdienst met een breed scala aan populaire tv-shows en films.

5. Hoe krijg ik toegang tot HBO Max?
Om toegang te krijgen tot HBO Max, ga naar HBOMax.com/subscribe en volg de stappen om je aan te melden voor een abonnement. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, afhankelijk van je voorkeuren en budget.

6. Welke abonnementen biedt HBO Max aan?
HBO Max biedt verschillende abonnementsopties:
– $9,99 per maand of $99,99 per jaar (met advertenties)
– $15,99 per maand of $149,99 per jaar (zonder advertenties)
– $19,99 per maand of $199,99 per jaar (ultiem zonder advertenties)

7. Wat zijn de voordelen van de verschillende abonnementen?
Met het abonnement Max With Ads krijg je toegang tot de streamingbibliotheek van HBO Max in Full HD-resolutie en kun je tegelijkertijd op twee apparaten streamen. Max Ad-Free verwijdert de commercials en biedt dezelfde mogelijkheid om tegelijkertijd op twee apparaten in Full HD te streamen. Voor een ultieme kijkervaring kies je Max Ultimate Ad-Free, waarbij je op vier apparaten in 4K Ultra HD-resolutie kunt streamen en kunt genieten van Dolby Atmos-audio en 100 downloads.

Definitions for key terms or jargon:

– Onafhankelijkheidsverklaring: Het document dat op 4 juli 1776 werd aangenomen door het Tweede Continentale Congres en waarin de Amerikaanse koloniën hun onafhankelijkheid van het Britse Rijk verklaarden.
– Grondwet: Het fundamentele wetboek van de Verenigde Staten, dat de structuur en de werking van de federale regering bepaalt.
– Bill of Rights: De eerste tien amendementen van de Amerikaanse Grondwet, die de individuele rechten en vrijheden van de burgers beschermen.

Related links:
HBO Max