Voormalig UFC-strogewichtvechter Paige VanZant heeft haar fans verrast door een verzameling betoverende foto’s te delen van haar laatste promotiefotoshoot.

De 29-jarige inwoner van Oregon wordt erkend als een van de meest prominente vrouwelijke persoonlijkheden in de MMA-gemeenschap. In 2022 waagde ze zich in de wereld van het volwassenenmodelleren door middel van het exclusieve abonnementsplatform OnlyF*ns. ’12 Gauge’ maakt vaak gebruik van haar grote schare volgers van meer dan 3,2 miljoen op Instagram om haar uitdagende content te promoten.

VanZant deelde onlangs foto’s op Instagram waarop ze te zien is in een luipaardprint badpak, vergezeld van een bijschrift dat luidt: “Van mij voor jou.” Bekijk de post van Paige VanZant hieronder:

De post van VanZant kreeg verschillende reacties van haar fans. Een fan schreef: “Godin, schatjeπŸ’‹πŸŒΉπŸ€”, terwijl een ander schreef: “Gewoon wow, woorden kunnen je schoonheid niet beschrijven.” Bekijk hieronder nog meer reacties:

“De ultieme koningin van de jungle! 😍😍😍πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ’–πŸ’–”
“Ik bewonderde je echt toen je in de octagon was, maar dit is echt geweldig, je bent een prachtige vrouw.”
“Ik zou graag met zo’n cheetah willen worstelen.”
“Jij Jane, ik Tarzan!! πŸ”₯πŸ˜…βœŒοΈ”

Het is bekend dat ’12 Gauge’ na haar vertrek bij de UFC in 2020 de overstap heeft gemaakt naar bare-knuckle boksen met BKFC. Ze heeft echter obstakels ondervonden in beide van haar gevechten.

VanZant is al meer dan twee jaar afwezig van actieve competitie. Ondanks haar oorspronkelijke plan om in augustus 2022 terug te keren, werd haar gevecht tegen Charisa Sigala slechts enkele dagen voor het evenement afgeblazen.

Paige VanZant heeft openlijk gesproken over de emotionele moeilijkheden die ze heeft ondervonden tijdens haar reis om kilo’s kwijt te raken. Vorige maand deelde VanZant op Instagram dat de afgelopen jaren een aanzienlijke mentale en emotionele strijd voor haar zijn geweest. Een deel van haar bijschrift luidde: “Ugh. Getwijfeld om dit te posten… de afgelopen paar jaar zijn een mentale strijd geweest, om het zacht uit te drukken. Ik ben mezelf een tijdje kwijtgeraakt. 6 maanden van extreem hard werken, toewijding, geweldige vrienden en de steun van mijn man, mijn fitnessreis heeft echt vruchten afgeworpen.” Bekijk de post van Paige VanZant hieronder:

Met haar openhartige reflecties en haar voortdurende evolutie zorgt Paige VanZant ervoor dat de mensen haar niet alleen kennen als een getalenteerde vechtsporter, maar ook als een vrouw die haar eigen weg zoekt en persoonlijke obstakels overwint. Haar moed en vastberadenheid zijn inspirerend voor velen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Wie is Paige VanZant?
Paige VanZant is een voormalige UFC-strogewichtvechter en een prominente vrouwelijke persoonlijkheid in de MMA-gemeenschap.

2. Wat is OnlyF*ns?
OnlyF*ns is een exclusief abonnementsplatform waarop Paige VanZant zich heeft gewaagd aan volwassenenmodelleren.

Termen en jargon:

1. UFC: UFC staat voor Ultimate Fighting Championship, een Amerikaanse mixed martial arts (MMA)-organisatie.

2. MMA: MMA staat voor mixed martial arts, een vechtsport waarin verschillende vechtdisciplines gecombineerd worden.

Gerelateerde links:

UFC-website
OnlyF*ns-website