Prins Harry werd door een liplezer beschreven als “redelijk ongerust” tijdens zijn laatste bezoek aan Britse bodem, opnieuw zonder zijn vrouw Meghan en hun twee kinderen. De Hertog van Sussex maakte afgelopen mei een vluchtig bezoek aan Londen voor de kroning van de koning, maar reisde deze keer alleen. Op de dag van de kroning arriveerde hij samen met zijn nichtjes Prinsessen Beatrice en Eugenie, en hun echtgenoten Edoardo Mapelli Mozzi en Jack Brooksbank.

Prins Harry kwam ruim voor Prins en Prinses van Wales en hun drie kinderen binnen, en nam plaats op de derde rij van voren. Hij begroette andere gasten op typisch Britse wijze met woorden als “hallo,” “goedemorgen,” en “leuk je te zien”.

De liplezer suggereerde aan de Mirror dat hij uitriep “kijk eens naar dat” bij het aanschouwen van het spektakel van het evenement en zelfs opmerkte dat het “prachtig” was. De prins zat naast Jack, de echtgenoot van Eugenie, en Prinses Alexandra, een nicht van de overleden Koningin, die zelf al tien jaar niet meer betrokken was bij koninklijke taken.

Tijdens zijn bezoek aan Londen was het duidelijk dat Prins Harry enige nervositeit voelde. Het gemis van zijn vrouw en kinderen kan zeker hebben bijgedragen aan zijn onrust. Desondanks leek hij zich te vermaken en beleefd te zijn tegenover de andere gasten. Het was een bijzondere gelegenheid waarbij zo veel leden van de koninklijke familie aanwezig waren, inclusief enkele die zelden hun koninklijke verplichtingen vervullen.

Hoewel Prins Harry op dat moment “rather anxious” leek, is het begrijpelijk dat een dergelijk bezoek zonder zijn directe familieleden gemengde gevoelens opriep. Het toont aan hoeveel de prins in zijn nieuwe leven in de Verenigde Staten heeft geïnvesteerd, maar tegelijkertijd ook nog steeds zijn koninklijke wortels heeft in het Verenigd Koninkrijk.

FAQ:

1. Waarom was Prins Harry ongerust tijdens zijn laatste bezoek aan Britse bodem?
Prins Harry was ongerust tijdens zijn laatste bezoek aan het Verenigd Koninkrijk omdat hij zonder zijn vrouw Meghan en hun kinderen reisde.

2. Wie vergezelde Prins Harry tijdens zijn bezoek aan Londen voor de kroning van de koning?
Prins Harry arriveerde samen met zijn nichtjes Prinsessen Beatrice en Eugenie, en hun echtgenoten Edoardo Mapelli Mozzi en Jack Brooksbank.

3. Wie zat naast Prins Harry tijdens de kroning?
Prins Harry zat naast Jack, de echtgenoot van Prinses Eugenie, en Prinses Alexandra, een nicht van de overleden Koningin.

4. Waarom voelde Prins Harry enige nervositeit tijdens zijn bezoek aan Londen?
Het gemis van zijn vrouw en kinderen kan hebben bijgedragen aan de nervositeit van Prins Harry tijdens zijn bezoek aan Londen.

5. Hoe gedroeg Prins Harry zich tegenover andere gasten tijdens het evenement?
Prins Harry was beleefd en begroette andere gasten op typisch Britse wijze.

Definitions:

– Hertog van Sussex: De titel van Prins Harry na zijn huwelijk met Meghan Markle. (bron: Koninklijk Huis)

– Prinsessen Beatrice en Eugenie: Dochters van Prins Andrew, de hertog van York, en kleindochters van de Britse koningin Elizabeth II. (bron: Koninklijk Huis)

– Edoardo Mapelli Mozzi en Jack Brooksbank: Echtgenoten van respectievelijk Prinses Beatrice en Prinses Eugenie. (bron: Koninklijk Huis)

Suggested related links:
Koninklijk Huis