Taylor Swift en Travis Kelce vieren Super Bowl-overwinning met een knuffel

Na de overwinning van de Kansas City Chiefs in de Super Bowl, hield Travis Kelce zijn belofte aan vriendin Taylor Swift. Hoewel hij geen aanzoek deed, had Swift wel een paar woorden voor hem.

In een direct iconisch popcultuurmoment zag het publiek Kelce en Swift elkaar omhelzen en passievol kussen op het veld van het Allegiant Stadium in Las Vegas. Video’s die op internet circuleren bevestigen wat Swift tegen Kelce zei nadat hij zijn derde Super Bowl-ring in vijf jaar veiligstelde.

“Jezus, ik kan het niet geloven,” zei Swift, terwijl ze haar armen om Kelce heen sloeg. “Ik kan niet geloven dat jij dat hebt gedaan. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?”

In het daaropvolgende gesprek vroeg Kelce aan Swift of het elektrisch was.

“Het was ongelofelijk,” glimlachte de zangeres van “Blank Space”. “Dat was het gekste wat ik ooit heb gezien.”

Swift raakte dolenthousiast samen met haar vrienden, waaronder actrice Blake Lively en rapper Ice Spice, toen Chiefs-quarterback Patrick Mahomes wide receiver Mecole Hardman vond voor een makkelijke touchdown in het vierde kwart, waarmee ze een geweldige comeback maakten en de Super Bowl voor de tweede keer in de geschiedenis naar overtime stuurden.

Later straalde de 34-jarige popster terwijl de tight end een opzwepende speech gaf bij het in ontvangst nemen van de Vince Lombardi Trophy.

“Viva Las Vegas!” riep Kelce meerdere keren.

Het is een liefdesverhaal, schat

Swift en Kelce hadden genoeg reden om te vieren deze februari. Swift werd de allereerste viervoudige winnaar van Album of the Year tijdens de Grammy Awards op zondag 4 februari.

Kelce beloofde zijn vriendin dat hij ook wat prijzen zou winnen. Nadat hij dat gedaan had, dansten ze samen op Swift’s hit uit 2008, “Love Story”, van haar eerste Album of the Year, tijdens het Super Bowl-naparty van de Chiefs in de XS Nightclub in Las Vegas.

“Echt een scène rechtstreeks uit een film,” rhapsodizeerde een fan op Twitter.

Afbeelding via CBS/Paramoun+ Stream / @invisibleasu op X)

FAQ:

1. Wat gebeurde er na de overwinning van de Kansas City Chiefs in de Super Bowl?
– Na de overwinning kuste Travis Kelce zijn vriendin Taylor Swift passievol op het veld van het Allegiant Stadium in Las Vegas.

2. Wat zei Taylor Swift tegen Travis Kelce?
– Swift zei tegen Kelce: “Jezus, ik kan het niet geloven. Ik kan niet geloven dat jij dat hebt gedaan. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?”

3. Hoe reageerde Taylor Swift op de wedstrijd?
– Swift was dolenthousiast en noemde het de gekste wedstrijd die ze ooit had gezien.

4. Met wie vierde Taylor Swift de overwinning?
– Swift vierde de overwinning met haar vrienden, waaronder actrice Blake Lively en rapper Ice Spice.

5. Wat riep Travis Kelce uit tijdens zijn speech?
– Kelce riep meerdere keren “Viva Las Vegas!” uit tijdens zijn speech.

Definitions:
– Super Bowl: een jaarlijkse American football-wedstrijd die het kampioenschap van de National Football League (NFL) bepaalt.
– Travis Kelce: een American football-speler die tight end speelt voor de Kansas City Chiefs.
– Taylor Swift: een Amerikaanse singer-songwriter en popartiest.
– Allegiant Stadium: een stadion in Las Vegas, Nevada, waar onder andere de Las Vegas Raiders en de Universiteit van Nevada Las Vegas Rebels hun thuiswedstrijden spelen.
– Grammy Awards: een jaarlijkse prijzenceremonie in de muziekindustrie, uitgereikt door de National Academy of Recording Arts and Sciences van de Verenigde Staten.

Suggested related links:
Website van de Kansas City Chiefs
Website van Taylor Swift
Website van de National Football League (NFL)