Tiger Woods’ nieuwe kledingmerk: Een zondagse verklaring

Tiger Woods zorgde voor opschudding nog voordat zijn eerste PGA Tour-evenement van 2024, het Genesis Invitational, begon. Hij kondigde namelijk aan dat hij een nieuw kledingmerk zou lanceren na zijn breuk met Nike na 27 jaar. Woods hield een persconferentie in Los Angeles en onthulde daar details over zijn nieuwe onderneming. Er was begrijpelijke anticipatie voor de productlijn, die jassen, hoodies, headcovers, handschoenen en schoenen zal omvatten. Echter, de naam Sun Day Red zorgde voor verwarring.

Hoewel het duidelijk verwijst naar Woods’ decennialange gewoonte om een rode polo te dragen tijdens de laatste rondes van toernooien, is het dan niet gewoon één woord: zondag? Gelukkig was er een eenvoudige verklaring en was er geen sprake van een gênante fout. Volgens de officiële website van het merk, sundayred.com, is het Sun Day Red genoemd omdat “er een speciale kracht schuilt in 3s.” Het gaat verder met de uitleg dat “het Sun Day Red noemen een leuke manier was voor ons om iets compleet anders en onverwachts te creëren.”

Maar zit er niet meer achter dan alleen de “kracht in 3s”? Opnieuw werd die vraag beantwoord. Elk van de drie woorden in de naam heeft zijn eigen betekenis die verband houdt met Woods. Het vervolg luidt: “Geboren uit een liefde voor buiten zijn in de zon, het plezier van golfen overdag, en een speciale rode kleur als de krachtkleur van het merk – zodra Sun Day Red voor het eerst op een kledingstuk werd geplaatst, zag het er gewoon perfect uit.”

Sun Day Red-producten zullen vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn, waardoor fans ruim de tijd hebben om te wennen aan het zien van het woord “zondag” als twee afzonderlijke woorden in de branding. Voordat de rush naar de items begint, zal Woods zelf een van de beste reclames voor het merk zijn. Hij werd gespot met Sun Day Red-schoenen en ander merkkleding tijdens een oefenronde op de Riviera Country Club voor zijn eerste toernooi van het jaar, en hij zal de kleding ook dragen tijdens rondes op toekomstige toernooien… inclusief de zondagen.

FAQ-sectie:
1. Wat heeft Tiger Woods aangekondigd voordat zijn eerste PGA Tour-evenement van 2024 begon?
– Tiger Woods kondigde aan dat hij een nieuw kledingmerk zou lanceren na zijn breuk met Nike na 27 jaar.

2. Wat is de naam van het nieuwe kledingmerk?
– Het nieuwe kledingmerk heet Sun Day Red.

3. Welke producten zullen deel uitmaken van de productlijn van Sun Day Red?
– De productlijn zal jassen, hoodies, headcovers, handschoenen en schoenen omvatten.

4. Waarom zorgde de naam Sun Day Red voor verwarring?
– Omdat het woord “Sun Day” normaal gesproken als één woord wordt geschreven en niet als twee afzonderlijke woorden.

5. Waarom is het kledingmerk Sun Day Red genoemd?
– Volgens de officiële website van het merk is het Sun Day Red genoemd omdat er een speciale kracht schuilt in 3s en het een leuke manier was om iets compleet anders en onverwachts te creëren.

6. Wat is de betekenis achter elk van de drie woorden in de naam Sun Day Red?
– Elk woord heeft zijn eigen betekenis die verband houdt met Tiger Woods: de liefde voor buiten zijn in de zon, het plezier van golfen overdag en de speciale rode kleur die de krachtkleur van het merk is.

7. Wanneer zullen de Sun Day Red-producten verkrijgbaar zijn?
– De Sun Day Red-producten zullen vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn.

8. Zal Tiger Woods de kleding zelf dragen?
– Ja, Tiger Woods zal de kleding dragen tijdens zijn toekomstige toernooien, inclusief de zondagen.

Definities:
– PGA Tour: De PGA Tour is een organisatie voor professionele golfers en organiseert jaarlijks een reeks toernooien.
– Kledingmerk: Een kledingmerk is een bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren en verkopen van kledingstukken.
– Productlijn: Een productlijn is een groep producten die onder dezelfde merknaam worden geproduceerd en op de markt worden gebracht.
– Hoodie: Een hoodie is een trui met een capuchon aan de achterkant.
– Headcover: Een headcover is een hoes die over het clubhoofd van een golfclub wordt geplaatst om het te beschermen.
– Merkkleding: Merkkleding verwijst naar kledingstukken die gemaakt zijn door bekende merken en vaak van hoogwaardige materialen en design zijn.

Verwante links:
Sun Day Red-website