Tiger Woods onthult nieuwe merk, logo en kledinglijn genaamd Sun Day Red

Tijdens de Genesis Invitational heeft Tiger Woods zijn nieuwe merk, logo en kledinglijn genaamd Sun Day Red onthuld. Terwijl de meeste golffans nieuwsgierig waren naar de kleding die de 15-voudig Major-winnaar zou uitbrengen, ontstond er meteen verwarring rondom de naam zelf en de reden waarom deze uit drie woorden bestaat.

Het ‘Red’ gedeelte van de naam behoeft geen uitleg, aangezien Woods al lange tijd rood draagt tijdens de finales op zondag. Daarom zou het logisch zijn om het merk ‘Sunday Red’ te noemen, maar Woods wilde begrijpelijkerwijs direct de aandacht trekken met de naam en door het woord ‘Sunday’ in tweeën te splitsen, werd dat bereikt.

Waarom is Tiger’s merk Sun Day Red drie woorden?

Volgens de officiële website van Sun Day Red staat de woordmarkering als drie woorden om een eenvoudige reden: “er schuilt een speciale kracht in drievoud. Het noemen van het merk Sun Day Red was voor ons een leuke manier om iets volledig anders en onverwachts te creëren.”

Sun Day Red voldoet zeker aan de eisen van anders zijn en onverwacht.

De reden achter de gesplitste naam is niet alleen een snelle truc om mensen erover te laten praten en naar artikelen zoals dit te laten zoeken; er zit meer diepgang achter.

Tiger Woods houdt gewoon echt van de zon en het woord op zichzelf zorgde duidelijk voor het juiste gevoel. Hij geniet er ook van om golf te spelen gedurende de dag. Dit zijn de bewoordingen van het merk zelf, niet die van mij.

“Ontstaan uit de liefde voor buiten zijn in de zon, het plezier van golf spelen overdag en de speciale kracht die rood als merkkleur heeft – zodra Sun Day Red voor het eerst op kledingstukken werd geplaatst, zag het er gewoon perfect uit.”

Het is moeilijk te geloven dat we nog steeds nieuwe dingen kunnen leren over de 15-voudige Major-kampioen, maar we kunnen officieel bevestigen dat Tiger Woods van de zon houdt en liever overdag dan ‘s avonds golf speelt, want dat is absoluut waar.

Er bestaat ook een reële mogelijkheid dat Woods en TaylorMade, dat de kledinglijn zal produceren, tegen enkele problemen zijn aangelopen bij het verkrijgen van het handelsmerk ‘Sunday Red’. Maar het idee dat Woods gewoon eer betoont aan de zon is veel leuker om in mee te gaan.

FAQ:
1. Waarom heet Tiger’s merk Sun Day Red?
Tiger Woods heeft ervoor gekozen om zijn merk Sun Day Red te noemen vanwege zijn liefde voor de zon en het gevoel dat het woord op zichzelf opwekt. Daarnaast wilde hij ook iets volledig anders en onverwachts creëren.

2. Waarom bestaat de naam uit drie woorden?
Het merk wordt als drie woorden geschreven om een speciale kracht en anders zijn te benadrukken.

3. Waarom draagt Tiger Woods rood tijdens finales op zondag?
Het dragen van de kleur rood tijdens finales op zondag is een langdurige traditie van Woods. Het staat symbool voor kracht en passie.

Definities:
– Genesis Invitational: Een golf evenement waar Tiger Woods zijn nieuwe merk Sun Day Red heeft onthuld.
– Woordmarkering: Het schrijven van een merknaam of logo in tekstvorm.

Suggested related links:
taylormadegolf.com (TaylorMade website)
pgatour.com (PGA Tour website)