TikTok-video van mopshond verovert internet

Een TikTok-video van een mopshond die met grote ogen reageert op specifieke woorden heeft kijkers op internet doen smelten. De virale video is sinds 5 januari meer dan 15 miljoen keer bekeken sinds deze voor het eerst werd gedeeld op TikTok. In de video is te zien hoe Winston, de mopshond, geanimeerd reageert op woorden die hij kent terwijl zijn moeder de woorden in een nep telefoongesprek gooit.

Hoogtepunten van de video zijn onder andere Winston die zijn ogen wijd opent bij het horen van “strand”, en die rechtop gaat zitten en om zich heen kijkt wanneer het woord “papa” wordt genoemd. De mopshond heeft een indrukwekkende woordenschat en zijn reactie op verschillende woorden, variërend van “kaas” tot “rennen”, heeft vele harten online verwarmd.

“Winston werd in december 3 jaar oud en we delen zijn gekke avonturen op social media sinds hij een pup was”, vertelde Winston’s moeder, Christina Kirkman, aan Newsweek. Kirkman is een voormalig kindactrice, vooral bekend van haar rol in de langlopende komedieserie All That van Nickelodeon, waarin ze voor het eerst verscheen in seizoen 9. Na een volgende op te bouwen op haar eigen social media platforms, waar ze bekend staat als @christinakirkman, begon Kirkman ook Winston en zijn charmes aan haar digitale publiek te laten zien.

“Ik zag al snel hoeveel mensen van hem houden, dus daar begon het verhaal van Winston. Hij is onlangs uitgeroepen tot “Dachshund van het Jaar 2023″ door FI dogs”, aldus Kirkman. Winston de mopshond woont in Los Angeles County samen met Kirkman en haar partner, de eerder genoemde “papa”. Het duo beheert het TikTok-account waarop ze de dagelijkse fratsen van hun huisdier delen.

Het TikTok-bericht heeft sinds de publicatie op 5 januari al meer dan 2,5 miljoen likes en meer dan 3000 reacties ontvangen. Reacties variëren van lovende woorden zoals “papa is geweldig” tot het delen van persoonlijke ervaringen met honden op het strand.

Heb jij ook grappige en schattige video’s of foto’s van je huisdier die je wilt delen? Stuur ze naar [email protected] met wat informatie over je trouwe vriend en ze kunnen worden opgenomen in onze line-up van Huisdier van de Week.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is er viral gegaan op TikTok?
Een video van een mopshond genaamd Winston die op specifieke woorden reageert met grote ogen.

2. Hoeveel keer is de video bekeken?
De video is sinds 5 januari meer dan 15 miljoen keer bekeken.

3. Hoe reageert Winston op bepaalde woorden?
Winston opent zijn ogen wijd bij het horen van “strand” en gaat rechtop zitten en kijkt om zich heen wanneer het woord “papa” wordt genoemd.

4. Wie is de eigenaar van Winston?
Winston’s moeder, Christina Kirkman, is de eigenaar van Winston. Ze is een voormalig kindactrice.

5. Waar kan ik meer van Winston zien?
Je kunt Winston zien op het TikTok-account van Christina Kirkman (@christinakirkman).

6. Heeft Winston prijzen gewonnen?
Ja, Winston is uitgeroepen tot “Dachshund van het Jaar 2023” door FI dogs.

7. In welke regio woont Winston?
Winston woont in Los Angeles County.

8. Hoeveel likes en reacties heeft de TikTok-video ontvangen?
De video heeft sinds de publicatie meer dan 2,5 miljoen likes en meer dan 3000 reacties ontvangen.

Gerelateerde links:
TikTok – Officiële TikTok-website.
newsweek.com – Website van Newsweek.

Heb jij ook grappige en schattige video’s of foto’s van je huisdier die je wilt delen? Stuur ze naar [email protected] met wat informatie over je trouwe vriend en ze kunnen worden opgenomen in onze line-up van Huisdier van de Week.