“Timeless” Toni Storm daagt “The Virtuosa” Deonna Purrazzo uit voor de AEW Women’s World Championship

Toni Storm, ook wel bekend als de “Timeless” Toni Storm, zal haar AEW Women’s World Championship verdedigen tegen Deonna Purrazzo tijdens AEW Revolution. Hoewel de twee vrouwen elkaar al vele jaren kennen, maakt Purrazzo duidelijk dat de Storm die ze ziet in 2024 niet meer dezelfde persoon is als de vrouw met wie ze in Japan de ring deelde of met wie ze een matchende tatoeage heeft.

Tijdens een recente verschijning in “Talk is Jericho” liet Storm merken dat de poging om haar te provoceren niet onopgemerkt is gebleven. Ze had harde woorden voor haar uitdager: “Deze vrouw eist een titelmatch omdat we vroeger vriendinnen waren. Dat klopt, we hebben vele mooie momenten samen beleefd in Japan. We woonden samen, op de grond… Maar na verloop van tijd groeien mensen uit elkaar, verhuizen ze en worden sommigen succesvoller dan anderen.”

Storm beweert dat Purrazzo naar AEW is gekomen om een stukje van de “Timeless One” te bemachtigen, maar dat ze dat niet zal laten gebeuren. De kampioen vindt dat haar tegenstander geen voorrang mag krijgen. “Ik heb veel vrienden gehad in deze business, en zij waren allemaal minder getalenteerd dan ik,” voegde Storm eraan toe.

Tot nu toe heeft Storm nog nooit verloren van Purrazzo in singles wedstrijden, zowel bij STARDOM als WWE als onderdeel van het “NXT UK” merk. Maar dat kan allemaal veranderen wanneer ze volgende maand tegenover elkaar staan bij AEW Revolution.

Met deze gewaagde confrontatie tussen twee sterke en getalenteerde vrouwen belooft AEW Revolution een spektakelstuk te worden. Beide dames hebben iets te bewijzen en zullen er alles aan doen om de overwinning binnen te halen. Mis het niet!

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

1. Wie zal Toni Storm verdedigen tegen Deonna Purrazzo tijdens AEW Revolution?
Toni Storm zal haar AEW Women’s World Championship verdedigen tegen Deonna Purrazzo tijdens AEW Revolution.

2. Wie is Toni Storm en waar staat ze om bekend?
Toni Storm, ook wel bekend als de “Timeless” Toni Storm, is een professionele worstelaar. Ze staat bekend om haar prestaties in organisaties zoals STARDOM, WWE en AEW.

3. Wat maakt Deonna Purrazzo anders dan de vorige Storm die ze kende?
Deonna Purrazzo is veranderd sinds de tijd dat ze Toni Storm in Japan leerde kennen. Ze hebben mooie momenten gedeeld, maar mensen groeien uit elkaar en veranderen na verloop van tijd.

4. Waarom eist Deonna Purrazzo een titelmatch tegen Toni Storm?
Deonna Purrazzo eist een titelmatch omdat ze vroeger vriendinnen waren en veel samen hebben meegemaakt in Japan. Ze is gemotiveerd om de “Timeless One” te verslaan en het kampioenschap te bemachtigen.

5. Wat is de houding van Toni Storm ten opzichte van haar uitdager?
Toni Storm is niet onder de indruk van Deonna Purrazzo’s eis om een titelmatch. Ze vindt dat haar tegenstander geen voorrang zou moeten krijgen en beweert dat ze meer getalenteerd is dan al haar andere vrienden in de worstelwereld.

6. Heeft Toni Storm ooit eerder van Deonna Purrazzo gewonnen?
Ja, tot nu toe heeft Toni Storm nog nooit verloren van Deonna Purrazzo in singles wedstrijden bij STARDOM, WWE en NXT UK. Maar de uitkomst kan veranderen tijdens hun confrontatie bij AEW Revolution.

7. Wat kunnen we verwachten van AEW Revolution?
Met deze gewaagde confrontatie tussen Toni Storm en Deonna Purrazzo belooft AEW Revolution een spektakelstuk te worden. Beide vrouwen hebben iets te bewijzen en zullen alles geven om de overwinning binnen te halen.

8. Waar kan ik meer informatie vinden over AEW?
Je kunt meer informatie vinden over AEW op hun officiële website: https://www.allelitewrestling.com/