Toby Jepson’s Acoustic Live Tour: A Retrospective of Songs and Stories from the Music Business

Toby Jepson, de meest onderschatte en dwangmatige songwriter van Britse rockmuziek, gaat in mei en juni op tournee door het Verenigd Koninkrijk met zijn solistenakte. My Life In Words – Acoustic Live – brengt Jepson een overzicht van nummers en verhalen uit de muziekindustrie. Tijdens de lockdown oogstte Toby Jepson veel lof voor zijn Digital Busker Facebook-optredens, die live werden uitgezonden vanuit zijn keuken. Hij brengt deze legendarische energie mee en wordt vergezeld door zijn partner in crime, Dave Kempin, wat belooft een onvergetelijke avond te worden.

De tour begint bij de door MetalTalk ondersteunde locatie The Patriot. Tickets voor de tour zijn verkrijgbaar op tobyjepsonofficial.com/tour-dates.

Toby begon zijn professionele carrière in de rockband Little Angels. Opgericht in Scarborough in 1986, bracht de band drie geprezen albums uit op Polydor Records. Jam werd in 1993 een nummer één album in de Britse albumhitlijsten. De band had 10 top 40-hitsingles in het Verenigd Koninkrijk, evenals succes in de hitlijsten over de hele wereld.

Sinds 1995 heeft Toby getoerd als soloartiest en als zanger voor verschillende bands, waaronder Fastway, GUN en Dio’s Disciples. Zijn meest recente muzikale avontuur is de rockband Wayward Sons, die drie veelgeprezen platen heeft uitgebracht via Frontiers Music Srl. Wayward Sons staan gepland om op festivals te spelen in 2024.

Mis My Life In Words – Acoustic Live niet, waar Toby Jepson zijn publiek meeneemt op een reis door zijn muzikale geschiedenis, doorspekt met boeiende verhalen uit de muziekindustrie. Een avond die elke fan van rockmuziek niet mag missen!

Meld je aan voor de MetalTalk-nieuwsbrief, een incidentele verzameling van het beste Heavy Metal nieuws, functies en foto’s samengesteld door ons wereldwijde MetalTalk-team.

FAQ: My Life In Words – Acoustic Live

1. Wat is My Life In Words – Acoustic Live?
My Life In Words – Acoustic Live is een tournee door het Verenigd Koninkrijk waarbij Toby Jepson, een Britse rockmuzikant, een overzicht geeft van nummers en verhalen uit zijn muziekindustrie.

2. Wie is Toby Jepson?
Toby Jepson is een songwriter en muzikant uit het Verenigd Koninkrijk. Hij begon zijn professionele carrière als lid van de rockband Little Angels en heeft ook gespeeld met andere bands zoals Fastway, GUN en Dio’s Disciples. Momenteel is hij actief bij de rockband Wayward Sons.

3. Waar en wanneer begint de tour?
De tour begint bij de locatie The Patriot, die wordt ondersteund door MetalTalk. De exacte datum wordt niet genoemd in het artikel.

4. Hoe kan ik tickets kopen voor de tour?
Tickets voor de tour zijn verkrijgbaar op de website tobyjepsonofficial.com/tour-dates.

5. Wat is MetalTalk?
MetalTalk is een nieuwsbron die zich richt op heavy metal muziek. Ze bieden nieuws, functies en foto’s samengesteld door hun wereldwijde MetalTalk-team.

6. Waar kan ik me aanmelden voor de MetalTalk-nieuwsbrief?
Je kunt je aanmelden voor de MetalTalk-nieuwsbrief op hun website. De link naar de website wordt niet gegeven in het artikel.

Belangrijke termen en jargon:
– Soloartiest: Een muzikant die alleen optreedt, zonder deel uit te maken van een band.
– Rockband: Een muziekgroep die rockmuziek speelt.
– Albumhitlijsten: Een lijst waarop de populariteit van albums wordt gerangschikt op basis van verkoop of streaming.
– Top 40-hitsingles: Nummers die de top 40 bereiken in de hitlijsten van het land.
– Frontiers Music Srl: Een platenlabel dat muziek uitbrengt in verschillende genres.

Suggesties voor gerelateerde links:
tobyjepsonofficial.com: Officiële website van Toby Jepson met informatie over zijn tourdata en meer.
metaltalk.net: MetalTalk-website met nieuws, functies en foto’s over heavy metal muziek.