Tyson Fury heeft gereageerd op de beschuldigingen van het kamp van Oleksandr Usyk en noemt de manager van de Oekraïense bokser, Egis Klimas, een “achterbakse rat” omdat hij suggereerde dat de Britse vechter wegrent voor hun gevecht. Fury en Usyk zouden oorspronkelijk op 17 februari tegenover elkaar staan in Saudi-Arabië, maar Fury liep een blessure op tijdens de training. Een nieuwe datum van 18 mei is vastgesteld, waarbij het gevecht nog steeds plaatsvindt in Riyad.

Fury reageerde op de beschuldigingen en richtte zijn woede op Klimas. Hij vroeg zich af waarom hij niet zou willen vechten als hij tien weken heeft geïnvesteerd in zijn trainingskamp. “Je bent een achterbakse rat die nog nooit heeft gevochten, noem je mij laf, je achterbakse klootzak”, aldus Fury.

Turki Alalshikh van de Saudi-Arabische General Entertainment Authority heeft ook gereageerd op de afgelasting van het gevecht en heeft Fury een nieuwe aanbieding gedaan. Hij heeft Fury gevraagd om een onderdeel van het Anthony Joshua v Francis Ngannou-gevecht op 8 maart te worden, met zijn keuze uit Daniel Dubois, Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel en Jared Anderson als tegenstander.

Fury en Usyk verschenen samen op een speciale editie van The MMA Hour, waarbij ze tegen presentator Ariel Helwani zeiden dat ze akkoord waren met de nieuwe datum. Voorafgaand aan deze bekentenis voerden Fury en Usyk echter een woordenstrijd op de radio.

Fury gaf toe dat hij teleurgesteld was over de blessure die het gevecht had doen uitstellen. Hij bood zijn verontschuldigingen aan aan iedereen die bij het evenement betrokken was en verzekerde dat hij hard zou werken aan de nieuwe datum zodra zijn oog geheeld was. Hij benadrukte ook dat het een blessure was waar hij geen invloed op had en dat zulke dingen soms gebeuren tijdens een trainingskamp.

Het gevecht tussen Fury en Usyk is nog steeds een veelbesproken onderwerp in de bokswereld en fans wachten in spanning af op de nieuwe datum.

FAQ:

1. Wat zijn de beschuldigingen waarop Tyson Fury heeft gereageerd?
Tyson Fury heeft gereageerd op de beschuldigingen van het kamp van Oleksandr Usyk dat hij wegrent voor het gevecht.

2. Waarom noemt Fury de manager van Usyk een “achterbakse rat”?
Fury noemt manager Egis Klimas een “achterbakse rat” omdat hij suggereert dat Fury wegrent voor het gevecht.

3. Wanneer zou het gevecht tussen Fury en Usyk oorspronkelijk plaatsvinden?
Het gevecht zou oorspronkelijk op 17 februari plaatsvinden.

4. Waar heeft het gevecht nu plaatsgevonden?
Het gevecht heeft plaatsgevonden in Riyad, Saudi-Arabië.

5. Wat heeft Turki Alalshikh, van de Saudi-Arabische General Entertainment Authority, gedaan na de afgelasting van het gevecht?
Turki Alalshikh heeft Fury een nieuwe aanbieding gedaan om deel uit te maken van het Anthony Joshua v Francis Ngannou-gevecht op 8 maart.

6. Wie waren de mogelijke tegenstanders die Fury kon kiezen voor het gevecht op 8 maart?
De mogelijke tegenstanders waren Daniel Dubois, Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel en Jared Anderson.

7. Op welk programma verschenen Fury en Usyk om te praten over de nieuwe datum van het gevecht?
Fury en Usyk verschenen op The MMA Hour.

8. Wat zeiden Fury en Usyk tegen presentator Ariel Helwani over de nieuwe datum?
Fury en Usyk verklaarden dat ze akkoord waren met de nieuwe datum.

Definitions:

– Oleksandr Usyk: Oekraïense bokser en potentiële tegenstander van Tyson Fury.
– Egis Klimas: Manager van Oleksandr Usyk.
– Saudi-Arabië: Een land in het Midden-Oosten.
– Riyad: De hoofdstad van Saudi-Arabië.
– Turki Alalshikh: Functionaris van de Saudi-Arabische General Entertainment Authority.
– Anthony Joshua: Britse bokser.
– Francis Ngannou: Kameroense MMA-vechter.
– Daniel Dubois, Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel, Jared Anderson: Potentiële tegenstanders voor Fury in het gevecht op 8 maart.

Related links:
Tyson Fury
Anthony Joshua