Verbeter jouw schrijfvaardigheid met Copilot Pro van Microsoft

Microsoft’s Copilot Pro biedt verschillende voordelen voor slechts €20 per maand. Echter, de meest behulpzame functie is de AI-ondersteunde integratie met de verschillende Microsoft 365 apps. Als je bijvoorbeeld Microsoft Word gebruikt, kan Copilot Pro je helpen om teksten te schrijven en te herzien, samenvattingen van documenten te maken en vragen te beantwoorden over elk willekeurig document.

Om van Copilot Pro gebruik te kunnen maken, heb je allereerst een abonnement nodig op Microsoft 365 Personal of Family. De Personal editie, die €70 per jaar kost, is bedoeld voor één persoon die op maximaal vijf apparaten is ingelogd. De Family editie, met een prijs van €100 per jaar, is bedoeld voor maximaal zes personen op maximaal vijf apparaten. De kernapps in het pakket zijn onder andere Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote.

Om je aan te melden voor Copilot Pro, ga je naar de website van Copilot Pro. Klik op de knop “Get Copilot Pro” en bevestig de abonnements- en betalingsgegevens. De volgende keer dat je Copilot gebruikt op de website, in Windows of op de mobiele apps, zal de Pro-versie van kracht zijn.

Het gebruik van Copilot Pro in Word is eenvoudig. Open Word en typ in het tekstveld een beschrijving van de tekst die je nodig hebt. Klik vervolgens op de knop “Generate”. Copilot genereert en toont zijn antwoord. Je hebt dan verschillende opties om uit te kiezen. Je kunt de conceptversie behouden door op “Keep it” te klikken, waarna de conceptversie in je document wordt ingevoegd. Als je de conceptversie niet bevalt, kun je op de knop “Regenerate” klikken om een nieuwe conceptversie te maken. Daarnaast kun je ook specifieke verzoeken typen in het tekstveld zoals “Maak het formeler” of “Maak het korter” om de conceptversie aan te passen.

Copilot Pro kan je ook helpen bij het verfijnen van bestaande tekst in Word. Selecteer de tekst die je wilt herzien, klik op het Copilot-pictogram in de linker marge en kies “Rewrite with Copilot”. Copilot maakt dan verschillende versies van de tekst. Je kunt elke versie bekijken door op de pijltoetsen te klikken en vervolgens de gewenste versie behouden.

Naast het genereren en herzien van tekst kan Copilot Pro je ook helpen bij het creëren van tabellen, het samenvatten van documenten en het beantwoorden van specifieke vragen over een document. Met deze handige functies is Copilot Pro een waardevolle tool voor iedereen die zijn schrijfvaardigheid wil verbeteren. Probeer het zelf en ontdek de voordelen van deze AI-aangedreven assistent.

FAQ

1. Wat is Copilot Pro?

Copilot Pro is een AI-aangedreven assistent die verschillende voordelen biedt, waaronder de integratie met Microsoft 365 apps. Het kan je helpen bij het schrijven en herzien van teksten, het maken van samenvattingen van documenten en het beantwoorden van vragen over elk willekeurig document.

2. Hoe kan ik gebruikmaken van Copilot Pro?

Om van Copilot Pro gebruik te kunnen maken, heb je een abonnement nodig op Microsoft 365 Personal of Family. Ga naar de website van Copilot Pro en klik op de knop “Get Copilot Pro” om je aan te melden en de abonnements- en betalingsgegevens te bevestigen. Daarna kun je Copilot Pro gebruiken op de website, in Windows of op de mobiele apps.

3. Wat zijn de prijzen van Microsoft 365 Personal en Family?

De Personal editie van Microsoft 365 kost €70 per jaar en is bedoeld voor één persoon die op maximaal vijf apparaten is ingelogd. De Family editie kost €100 per jaar en is bedoeld voor maximaal zes personen op maximaal vijf apparaten. Beide abonnementen bieden toegang tot apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote.

4. Hoe werkt Copilot Pro in Microsoft Word?

In Microsoft Word kun je Copilot Pro gebruiken door een beschrijving van de benodigde tekst in te typen en vervolgens op de knop “Generate” te klikken. Copilot genereert een antwoord en biedt verschillende opties. Je kunt de conceptversie behouden door op “Keep it” te klikken, of je kunt op de knop “Regenerate” klikken om een nieuwe conceptversie te maken. Je kunt ook specifieke verzoeken typen, zoals “Maak het formeler” of “Maak het korter”, om de conceptversie aan te passen.

5. Hoe kan Copilot Pro helpen bij het verfijnen van bestaande tekst in Word?

Om bestaande tekst in Word te herzien, selecteer je de tekst die je wilt herzien, klik je op het Copilot-pictogram in de linker marge en kies je “Rewrite with Copilot”. Copilot maakt vervolgens verschillende versies van de tekst, die je kunt bekijken door op de pijltoetsen te klikken. Kies de gewenste versie om te behouden.

6. Welke andere functies heeft Copilot Pro?

Naast het genereren en herzien van tekst, kan Copilot Pro je ook helpen bij het creëren van tabellen, het samenvatten van documenten en het beantwoorden van specifieke vragen over een document. Deze functies maken Copilot Pro een waardevolle tool voor het verbeteren van schrijfvaardigheden.

Definities

– AI: Kunstmatige intelligentie
– Microsoft 365: Een suite van productiviteitsapps en clouddiensten aangeboden door Microsoft
– Personal editie: Een abonnement op Microsoft 365 voor één persoon
– Family editie: Een abonnement op Microsoft 365 voor maximaal zes personen
– Microsoft Word: Een tekstverwerkingsprogramma ontwikkeld door Microsoft
– Copilot: De AI-aangedreven assistent aangeboden door Microsoft’s Copilot Pro

Gerelateerde Links

Microsoft – Link naar de hoofdpagina van Microsoft