Kylie Minogue en Billie Eilish betrapt op geheime conversatie bij People’s Choice Awards

Kylie Minogue en Billie Eilish zijn betrapt op een geheime conversatie terwijl ze samen aan tafel zaten bij de People’s Choice Awards. Het onwaarschijnlijke duo werd gezien terwijl ze met elkaar praatten tijdens een pauze in de ceremonie in de Barker Hangar in Santa Monica, Californië, op zondag. Een video van hen is viraal gegaan op sociale media. Billie, 22, was één van de winnaars bij de awards, ze won de prijs voor TV Performance of the Year voor haar optreden in de serie Swarm, waarbij ze concurrentie versloeg van Meryl Streep, Ayo Edebiri en Jon Hamm. Terwijl de Australische popkoningin Kylie haar grote hit van vorig jaar, Padam, ten gehore bracht tijdens de ceremonie.

De beelden van het duo gingen viraal op sociale media, waarbij het leek alsof Billie en Kylie sappige roddels met elkaar deelden tijdens een pauze op de sterrenbezaaide awardshow. De hitzangeres Bad Guy trok een gezicht terwijl ze naar voren leunde om met de Australische popkoningin te praten, en fronste terwijl ze haar mond bedekte en met haar duim naar achteren wees.

Oplettende fans op TikTok wisten al snel te achterhalen waar ze over spraken. Velen suggereerden dat Billie zichtbaar teleurgesteld was over het feit dat sociale media sterren aanwezig waren bij de People’s Choice Awards. “Er zijn wat TikTokers daar,” claimde een Oscar-winnende zangeres. “Ik heb dat echt niet nodig.” Een andere suggestie was dat Billie het geheime roddelsessie begon door iemand aan Kylie aan te wijzen en te mompelen: “Kijk eens naar die gast.” Anderen prezen haar omdat ze haar mond bedekte tijdens het praten met de zangeres van Spinning Around, waarbij iemand schertste: “Ze heeft vast die TikTok-lip-lezen gezien (serieus).”

Sommigen bekritiseerden de cameraman omdat hij de privéconversatie van het duo onderbrak, waarbij iemand opmerkte: “Ze bemoeien zich overal mee.” Billie leek duidelijk niet onder de indruk toen ze besefte dat ze werd gefilmd en fronste terwijl ze haar haar over haar schouder gooide en het gesprek met haar hand voor haar mond hervatte. Fans toonden begrip voor Billie’s frustratie jegens sociale media-influencers en suggereerden dat TikTok-sterren niet welkom waren bij Hollywood awardshows. “Ze is zo echt!” tweette iemand, terwijl een ander het eens was: “En ze heeft gelijk. Stop met TikTokers te behandelen alsof ze beroemdheden zijn.” Een derde voegde toe: “En ze heeft gelijk, ze horen daar niet thuis.” Volg Mirror Celebs op TikTok, Snapchat, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube en Threads.

FAQ: Kylie Minogue en Billie Eilish bij de People’s Choice Awards

1. Wie zijn Kylie Minogue en Billie Eilish?
Kylie Minogue is een Australische popzangeres en Billie Eilish is een Amerikaanse singer-songwriter.

2. Wat is er gebeurd tijdens de People’s Choice Awards?
Kylie Minogue en Billie Eilish werden betrapt op een geheime conversatie tijdens een pauze in de ceremonie. Een video van hen is viraal gegaan op sociale media.

3. Welke prijs heeft Billie Eilish gewonnen?
Billie Eilish heeft de prijs voor TV Performance of the Year gewonnen voor haar optreden in de serie Swarm.

4. Waarover spraken Billie Eilish en Kylie Minogue?
Er wordt gesuggereerd dat Billie Eilish teleurgesteld was over het feit dat sociale media sterren aanwezig waren bij de People’s Choice Awards. Er werd ook gespeculeerd over een geheime roddelsessie tussen beide zangeressen.

5. Hoe reageerde Billie Eilish op het feit dat ze werd gefilmd?
Billie Eilish leek niet onder de indruk toen ze besefte dat ze werd gefilmd. Ze fronste en hervatte het gesprek met haar hand voor haar mond.

6. Hoe reageerden de fans?
Sommige fans toonden begrip voor Billie’s frustratie jegens sociale media-influencers en vonden dat TikTok-sterren niet thuis horen bij awardshows in Hollywood. Anderen bekritiseerden de cameraman omdat hij de privéconversatie had onderbroken.

Definities:
– People’s Choice Awards: Een prijzenceremonie waarbij het publiek stemt op hun favoriete films, muziek en televisieprogramma’s.
– TikTok: Een populaire sociale media-app waar gebruikers korte video’s kunnen maken en delen.
– Social media influencers: Personen die invloed uitoefenen op social media en een grote online aanhang hebben.
– Hollywood awardshows: Prijzenceremonies die plaatsvinden in Hollywood, zoals de Oscars en de People’s Choice Awards.

Related links:
Mirror Celebs