Seal koestert sentimentele herinneringen aan vaderschap in ontroerende Instagram-post

Seal, bekend om zijn privacy, heeft zijn liefde voor zijn vier kinderen op indrukwekkende wijze geuit in zijn recente emotionele Instagram-bericht. Ter gelegenheid van zijn 61e verjaardag deelde de Kiss From A Rose-zanger een liefdevolle foto van zichzelf en zijn zoon Johan toen deze nog een klein jongetje was. Hij reflecteerde over het vaderschap en hoeveel hij van zijn kinderen houdt.

Seal schreef: “Terwijl ik hier zit in de wachtruimte van de luchthaven op de avond voor mijn 61e verjaardag, brengt dit moment met mijn zoon Johan alles in perspectief. Deze jongeman is nu 17 jaar oud. Hij is het licht in mijn leven en een van de vier beste dingen waar ik ooit het geluk mee had om deel van uit te maken, samen met zijn broers en zus. Johan, ik hou onvoorwaardelijk van je en bedankt dat je me de slimste vader ter wereld laat lijken.”

Seal en Heidi delen ook samen drie andere kinderen: Leni (19), Henry (18) en Lou (14). Het voormalige paar was zeven jaar getrouwd voordat ze in 2002 uit elkaar gingen. Hun scheiding werd twee jaar later, in 2014, definitief. Hun kinderen verdelen hun tijd tussen het huis van hun moeder en vader. Hun oudste dochter Leni – die als model een ster aan het worden is – vloog in 2022 uit om Parsons School of Design in New York City bij te wonen.

Leni werd geadopteerd door Seal toen ze nog een baby was, en hij heeft openlijk gesproken over hun hechte relatie tijdens een interview met E! News in 2023. Hij zei: “Ze loopt met een nederigheid door het leven die haar in staat stelt om zo sierlijk door alles heen te bewegen, en ze heeft een aangeboren begrip van mensen en hun gevoelens. Dus ik ben eigenlijk meer onder de indruk van wie ze is.”

Ook sprak hij over het co-ouderschap met Heidi en voegde eraan toe: “Ik wil graag denken dat we, als ouders, met de hulp van haar moeder, haar bepaalde dingen hebben bijgebracht. Maar in mijn ogen kan ze geen kwaad doen en ze is geweldig.”

Seal gaf vorig jaar opnieuw blijk van zijn liefdevolle vaderschap op sociale media. Hij reflecteerde over zijn oudste zoon Henry die voor zijn ogen opgroeit en deelde een oprechte foto van de tiener die op de bank in zijn huis slaapt, nadat hij ‘s avonds laat was thuisgekomen.

Hij schreef: “Het lijkt alsof het gisteren was dat ik de luiers van deze jongen verschoonde. Nu, 18 jaar later, rijdt hij naar ons huis, laat zichzelf binnen en ploft op de bank neer. Als ouder droom je alleen maar van deze momenten, omdat ze zeldzaam zijn. Ik hou van je, zoon.”

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wie is Seal?
Seal is een zanger die bekend staat om zijn privacy en zijn hit “Kiss From A Rose”.

2. Wat heeft Seal onlangs gedeeld op Instagram?
Ter gelegenheid van zijn 61e verjaardag deelde Seal een liefdevolle foto van zichzelf en zijn zoon Johan toen deze nog een klein jongetje was. Hij reflecteerde over het vaderschap en hoeveel hij van zijn kinderen houdt.

3. Hoeveel kinderen heeft Seal?
Seal heeft vier kinderen: Johan, Leni, Henry en Lou.

4. Wie zijn de ouders van Seal’s kinderen?
Seal deelt zijn kinderen met zijn voormalige vrouw Heidi Klum.

5. Hoelang waren Seal en Heidi getrouwd?
Seal en Heidi waren zeven jaar getrouwd voordat ze in 2002 uit elkaar gingen.

6. Waar wonen de kinderen van Seal en Heidi?
De kinderen van Seal en Heidi verdelen hun tijd tussen het huis van hun moeder en vader.

7. Wat doet de oudste dochter Leni?
Leni, de oudste dochter van Seal en Heidi, is een opkomend model en is naar de Parsons School of Design in New York City gegaan.

Jargon en belangrijke termen:

– Instagram: Een populaire foto- en videodeel-applicatie.
– Co-ouderschap: Een regeling waarbij beide ouders de verantwoordelijkheid delen voor de opvoeding en zorg van hun kinderen, zelfs na scheiding of scheiding.
– E! News: Een entertainmentnieuwsplatform.
– Model: Een persoon die wordt betaald om kleding, accessoires of andere producten te promoten via foto’s, video’s of live presentaties.

Gerelateerde links:

Seal
Heidi Klum
Model