Star Pedro Pascal Herinnert Zich Voormalige Co-Ster Carl Weathers

Pedro Pascal, de ster van “The Mandalorian”, herinnert zich zijn voormalige co-ster Carl Weathers in een emotioneel bericht op Instagram. Weathers, bekend van zijn rollen in de Rocky-films, Predator en de Disney+-serie “The Mandalorian”, overleed op 1 februari op vreedzame wijze in zijn slaap. Hij was 76 jaar oud.

Pascal plaatste een foto van een jongere Weathers met de eenvoudige boodschap “woorden schieten tekort 💔” naast de foto. Hoewel hij geen specifieke quotes deelde, uitten de woorden van Pascal zijn verdriet en waardering voor zijn voormalige co-ster.

De familie van Weathers gaf een verklaring uit waarin ze hem omschreven als een buitengewoon mens die een buitengewoon leven heeft geleid. Hij liet een onuitwisbare indruk achter op de wereld door zijn bijdragen aan film, televisie, kunst en sport. Weathers was geliefd als broer, vader, grootvader, partner en vriend.

Giancarlo Esposito, die Moff Gideon speelt in “The Mandalorian”, deelde ook zijn eerbetoon aan Weathers op Instagram. Hij beschreef Weathers als een van de meest geweldige mensen met wie hij de eer en het genoegen had om tijd door te brengen. Esposito was dankbaar voor de invloed en steun die Weathers in zijn leven heeft gehad en bedankte hem voor zijn vriendschap.

Weathers speelde de rol van Greef Karga, het hoofd van de Bounty Hunters Guild, in negen afleveringen van “The Mandalorian”. Zijn personage ontwikkelde een nauwe band met Pedro Pascal’s personage Mando gedurende de serie. Weathers werd in 2021 genomineerd voor een Emmy Award voor deze rol en regisseerde ook twee afleveringen van seizoen 2 en 3.

Tot slot kondigde Lucasfilm vorige maand aan dat er een “The Mandalorian”-film in de maak is, genaamd “The Mandalorian & Grogu”. Het is nog onduidelijk of Pascal of andere castleden uit de serie betrokken zullen zijn bij de film, die dit jaar in productie gaat.

Carl Weathers zal herinnerd worden als een uitzonderlijk talent en een geliefde figuur in de entertainmentindustrie. Zijn bijdragen aan de film- en televisiewereld zullen voortleven, evenals de herinneringen aan zijn warmte en vriendelijkheid. Hij zal gemist worden door zijn collega’s en fans over de hele wereld.

Belangrijkste onderwerpen en informatie:

1. Ster van “The Mandalorian”, Pedro Pascal, herinnert zich zijn voormalige co-ster Carl Weathers in een emotioneel bericht op Instagram.
2. Carl Weathers, bekend van rollen in de Rocky-films, Predator en “The Mandalorian”, overleed op 1 februari op vreedzame wijze in zijn slaap op 76-jarige leeftijd.
3. Pedro Pascal deelde een foto van een jongere Weathers met de woorden “woorden schieten tekort” om zijn verdriet en waardering uit te drukken.
4. Giancarlo Esposito, die Moff Gideon speelt in “The Mandalorian”, deelde ook een eerbetoon aan Weathers op Instagram, waarin hij hem prees als een geweldig persoon en vriend.
5. Weathers speelde Greef Karga in negen afleveringen van “The Mandalorian” en ontwikkelde een nauwe band met Pedro Pascal’s personage Mando.
6. Lucasfilm kondigde aan dat er een “The Mandalorian”-film in de maak is genaamd “The Mandalorian & Grogu”. Het is nog onbekend of Pascal en andere castleden betrokken zullen zijn bij de film.

Definities van sleuteltermen/jargon:

– “The Mandalorian”: Een populaire tv-serie op Disney+ die zich afspeelt in het Star Wars-universum.
– Co-ster: Een acteur of actrice die een belangrijke rol deelt met een andere acteur of actrice in een film, tv-serie, etc.
– Rocky-films: Een serie films over het leven en de carrière van de fictieve bokser Rocky Balboa.
– Predator: Een sciencefictionfilm uit 1987 waarin een buitenaards wezen op jacht gaat naar mensen.
– Disney+: Een streamingplatform dat eigendom is van Disney en waarop diverse films en tv-series beschikbaar zijn.

Suggesties voor gerelateerde links:

Star Wars-officiële website
Disney+ Nederland