Bruce Buffer legt de nadruk op professionaliteit en vermijdt vloeken in UFC-gevechten

Bruce Buffer, de populaire aankondiger van de UFC, heeft onlangs het idee van het aankondigen van Jim Miller als “Jim F***ing Miller” bij UFC 300 van de hand gewezen. Hij benadrukte dat hij geen gebruik van scheldwoorden op zijn werkplek waardeert. Ondanks Millers indrukwekkende carrière bij de promotie, waren veel fans teleurgesteld over Buffers weigering.

Ter context, Miller versloeg Gabriel Benitez via een submission in de derde ronde bij UFC Vegas 84 eerder deze maand. Na het gevecht reflecteerde hij op zijn tijd bij de UFC en vroeg hij Buffer hem als “Jim F***ing Miller” aan te kondigen wanneer hij op 13 april tegen Bobby Green in Las Vegas de octagon betreedt.

Fans steunden Millers verzoek en begonnen via sociale media actie te voeren om dit te laten gebeuren. Echter, in een recent interview met The SchmoZone, verwierp Buffer het idee en zei: “Ik houd niet van vloeken in mijn werk. Ik respecteer de wensen van Jim. Op dit moment is het antwoord nee. Misschien zou ik voor Jim ‘Friggin’ Miller gaan.”

De fans uitten snel hun teleurstelling in de reactiesectie, samen met de ervaren UFC-commentator Jon Anik, die een interessante oplossing aanbood.

Waar Buffer duidelijk niet graag vervloekingen gebruikt tijdens de introducties voorafgaand aan de gevechten, leek Anik geen problemen te hebben met het idee. In een reactie op dezelfde Instagram-post bood de veteraancommentator aan om Miller aan te kondigen zoals hij wilde worden aangekondigd tijdens de officiële weging voorafgaand aan UFC 300.

Anik schreef: “@jimmiller_155 Er is altijd de officiële weging.”

Het is duidelijk dat Buffers focus ligt op professionaliteit en het vermijden van scheldwoorden tijdens de pre-fight-introducties. Desondanks biedt Anik een alternatief voor Miller om zijn wens te vervullen tijdens de officiële wegingen. Dit laat zien dat er ruimte is voor verschillende perspectieven en manieren om aan de wensen van de vechters te voldoen.

FAQ

1. Wie heeft het idee van het aankondigen van Jim Miller als “Jim F***ing Miller” bij UFC 300 verworpen?
Bruce Buffer, de populaire aankondiger van de UFC, heeft het idee van het aankondigen van Jim Miller als “Jim F***ing Miller” bij UFC 300 verworpen.

2. Waarom verwierp Bruce Buffer het idee?
Buffer waardeert geen scheldwoorden op zijn werkplek en daarom verwierp hij het idee.

3. Wat was de reactie van de fans op Buffers weigering?
Veel fans waren teleurgesteld over Buffers weigering.

4. Welke oplossing bood UFC-commentator Jon Anik aan?
Jon Anik bood aan om Jim Miller aan te kondigen zoals hij wilde worden aangekondigd tijdens de officiële weging voorafgaand aan UFC 300.

5. Welke focus heeft Bruce Buffer tijdens de pre-fight-introducties?
Buffers focus ligt op professionaliteit en het vermijden van scheldwoorden tijdens de pre-fight-introducties.

Definities

– UFC: Ultimate Fighting Championship, een Amerikaanse mixed martial arts-organisatie.
– Octagon: De achthoekige kooi waarin gevechten plaatsvinden tijdens UFC-evenementen.
– Submission: Een techniek waarbij een vechter zijn tegenstander dwingt om op te geven door een verwurging of klem toe te passen.

Gerelateerde links
UFC-website