Ontdek de Nieuwe Games van Apple Arcade in Februari 2024

De nieuwste Apple Arcade-games voor deze maand zijn nu beschikbaar in de App Store. Hoewel Apple in januari al de Apple Arcade Originals voor februari aankondigde, blijft het een vraag hoe dit de toekomst van de dienst zal beïnvloeden. Zullen we deze week de Apple Arcade-games voor maart 2024 te zien krijgen? En zullen we maandelijks slechts twee nieuwe games ontvangen? Het blijft afwachten.

In ieder geval, de nieuwe games van deze maand zijn BEAST: Bio Exo Arena Suit Team, een unieke 3-tegen-3 online actiegame waarin dierenhelden krachtige gemechaniseerde wapenrustingen besturen, en Words in Progress, een woordpuzzelspel. In de komende weken zullen er waarschijnlijk ook nog meer games worden geüpdatet.

BEAST is een spel waarin spelers kunnen genieten van actievolle gevechten tussen dierenhelden, terwijl Words in Progress een puzzelspel is met verschillende talen en een meer-spelersmodus. Beide spellen zijn wereldwijd beschikbaar op Apple Arcade.

Naast de nieuwe games worden er ook updates verwacht voor Crayola Create and Play+, Jetpack Joyride 2, Cut the Rope 3, Snake.io+, Puzzle & Dragons Story, Cityscapes: Sim Builder, stitch., WHAT THE CAR?, Samba de Amigo: Party-To-Go en meer gedurende de maand.

Ben je benieuwd naar de nieuwe releases van deze maand? Ga dan naar de Apple Arcade-sectie op ons forum voor meer nieuws en discussies over alle games op de dienst. Je kunt de games BEAST: Bio Exo Arena Suit Team en Words in Progress downloaden vanuit de App Store.

Laat ons weten wat jij van de nieuwe games van deze maand vindt!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de nieuwe Apple Arcade-games voor deze maand?
De nieuwe games van deze maand zijn BEAST: Bio Exo Arena Suit Team en Words in Progress.

Wat is BEAST: Bio Exo Arena Suit Team?
BEAST: Bio Exo Arena Suit Team is een unieke 3-tegen-3 online actiegame waarin dierenhelden krachtige gemechaniseerde wapenrustingen besturen.

Wat is Words in Progress?
Words in Progress is een woordpuzzelspel met verschillende talen en een meer-spelersmodus.

Zijn de nieuwe games wereldwijd beschikbaar?
Ja, zowel BEAST: Bio Exo Arena Suit Team als Words in Progress zijn wereldwijd beschikbaar op Apple Arcade.

Zijn er nog meer updates verwacht?
Ja, er worden ook updates verwacht voor Crayola Create and Play+, Jetpack Joyride 2, Cut the Rope 3, Snake.io+, Puzzle & Dragons Story, Cityscapes: Sim Builder, stitch., WHAT THE CAR?, Samba de Amigo: Party-To-Go en meer gedurende de maand.

Waar kan ik meer nieuws en discussies vinden over de Apple Arcade-games?
Je kunt naar de Apple Arcade-sectie op ons forum gaan voor meer nieuws en discussies over alle games op de dienst.

Hoe kan ik BEAST: Bio Exo Arena Suit Team en Words in Progress downloaden?
Je kunt de games downloaden vanuit de App Store.

Wat is Apple Arcade?
Apple Arcade is een game-abonnementsdienst van Apple waarbij abonnees toegang hebben tot een uitgebreide bibliotheek van exclusieve en premium games op iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Wat is de App Store?
De App Store is een digitale distributieplatform van Apple waar gebruikers apps kunnen downloaden voor hun iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Wat is een puzzelspel?
Een puzzelspel is een spel waarbij de speler puzzels moet oplossen door middel van logica, strategie en denkvaardigheden.

Wat is een meer-spelersmodus?
Een meer-spelersmodus is een spelmodus waarbij meerdere spelers tegen elkaar kunnen spelen, al dan niet online.

Voor meer informatie over Apple Arcade, bezoek de officiële website van Apple: link naar Apple Arcade.