Na zijn nederlaag tegen Logan Paul, mede dankzij het gebruik van Paul’s eigen brass knuckles, heeft Kevin Owens aangegeven dat hij niet zomaar akkoord gaat met deze uitslag. In een interview met zijn beste vriendin Cathy Kelley laat Owens weten dat hij een rematch eist.

“Ik hoop dat Logan Paul weet dat ik kom voor een rematch. Op deze manier kan het niet eindigen. Allereerst komt hij met de brass knuckles. Is het knuckles of knucks? In het Frans noemen ze dat ‘poing américain’, wat letterlijk vertaald Amerikaanse vuist betekent. En dat is toepasselijk, want hij is de kampioen van de Verenigde Staten en houdt zich niet aan de regels. Hij gebruikt Amerikaanse vuisten om zijn titel te behouden,” aldus Kevin Owens via WrestleZone.

“Hier is het ding. Ik ben Canadees. Dat is waarschijnlijk waarom ik betrapt werd met het gebruik van de Amerikaanse vuist. Snap je waar ik heen ga? Maar het maakt niet uit. De volgende keer dat ik Logan Paul in de ring krijg, staat de titel op het spel en ik ga die kampioenschap winnen. Ik zou de kampioen moeten zijn. Tenminste, ik heb hem door een tafel gegooid. Weet je wat dat betekent? Een morele overwinning.”

Op papier verdient Owens zeker een rematch voor het kampioenschap van de Verenigde Staten. Hij had Paul verslagen voordat de scheidsrechter de illegale brass knuckles zag en besloot de wedstrijd stop te zetten in plaats van het voorwerp simpelweg af te nemen, zoals wellicht wel gebeurd zou zijn bij bijvoorbeeld Roman Reigns. Hoewel WWE geen officiële herkansingsclausule heeft, vooral niet voor uitdagers in plaats van verliezende kampioenen, is Owens het type performer dat waarschijnlijk een manier zal vinden om te krijgen wat hij wil… of hij zal een heel worden en WWE op de een of andere manier dwingen zijn hand te spelen.

FAQ

1. Wat eist Kevin Owens na zijn nederlaag tegen Logan Paul?
– Owens eist een rematch tegen Logan Paul.

2. Waarom is Owens niet akkoord met de uitslag?
– Hij is niet akkoord omdat Paul tijdens de wedstrijd gebruikmaakte van brass knuckles.

3. Wat betekent ‘poing américain’?
– ‘Poing américain’ is Frans voor ‘Amerikaanse vuist’, wat verwijst naar brass knuckles.

4. Hoe noemt Kevin Owens zichzelf?
– Owens noemt zichzelf Canadees.

5. Wat bedoelt Owens met een “morele overwinning”?
– Owens bedoelt dat hij de morele winnaar is omdat hij Logan Paul door een tafel heeft gegooid.

6. Waarom verdient Owens een rematch?
– Owens had Paul verslagen voordat de scheidsrechter de illegale brass knuckles zag en de wedstrijd stopte.

7. Heeft WWE een herkansingsclausule?
– Hoewel WWE geen officiële herkansingsclausule heeft, is Owens een performer die waarschijnlijk een manier zal vinden om te krijgen wat hij wil.

Belangrijke termen en jargon
– Logan Paul: Een Amerikaanse internetpersoonlijkheid en YouTuber.
– Brass knuckles: Een wapen dat bestaat uit een stuk metaal dat om de vuist wordt gedragen om meer schade aan te richten.
– Rematch: Een nieuwe wedstrijd tussen dezelfde tegenstanders.
– Kampioenschap van de Verenigde Staten: Een titel in het professionele worstelen die wordt verdedigd in wedstrijden.
– Scheidsrechter: Een persoon die de regels in een wedstrijd handhaaft.
– WWE: World Wrestling Entertainment, een Amerikaans entertainmentbedrijf dat is gespecialiseerd in professioneel worstelen.

Voor meer informatie kunt u de volgende link bezoeken: WWE.