Mandalorian-ster Carl Weathers overleden op 76-jarige leeftijd

De Star Wars-familie heeft afscheid genomen van Carl Weathers, de acteur die de rol van Greef Karga vertolkte in de populaire serie The Mandalorian. Weathers overleed op 76-jarige leeftijd. Zijn mede-ster Pedro Pascal deelde een emotionele boodschap op Instagram ter nagedachtenis aan zijn overleden collega.

Jon Favreau, de bedenker van The Mandalorian, betuigde ook zijn medeleven in een verklaring op de Star Wars-website. Hij beschreef Weathers als een held uit zijn kindertijd en prees zijn energie en nieuwsgierigheid, evenals zijn talent en wijsheid. Favreau had het geluk om met Weathers te mogen werken en betuigde zijn steun aan de familie en fans van de acteur.

De overige castleden van The Mandalorian lieten eveneens hun verdriet blijken. Ming-Na Wen deelde op Instagram haar herinneringen aan Weathers en bekende dat ze geschokt en bedroefd was door het nieuws. Ze prees zijn positiviteit, vrijgevigheid, humor en vriendschap.

Naast zijn rol in The Mandalorian was Weathers ook een bekend gezicht in de filmwereld. Hij speelde onder andere Apollo Creed in de Rocky-films en Chubbs Peterson in de komedie Happy Gilmore. Weathers was ook een gerespecteerd sporter, met een achtergrond als voormalig NFL-speler.

De dood van Carl Weathers laat een leegte achter in zowel de film- als de televisiewereld, waar hij geliefd was vanwege zijn talent en persoonlijkheid. Zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van zijn fans en collega’s. We zullen Weathers altijd herinneren als een ware legende.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Q: Wat is er gebeurd met Carl Weathers?
A: Carl Weathers, de acteur die de rol van Greef Karga vertolkte in The Mandalorian, is op 76-jarige leeftijd overleden.

Q: Wat zei Pedro Pascal over Carl Weathers?
A: Pedro Pascal, een mede-ster van The Mandalorian, plaatste een emotionele boodschap op Instagram ter nagedachtenis aan Carl Weathers.

Q: Wat zei Jon Favreau over Carl Weathers?
A: Jon Favreau, de bedenker van The Mandalorian, betuigde zijn medeleven en beschreef Carl Weathers als een held uit zijn kindertijd met veel talent en wijsheid.

Q: Wat zeiden de andere castleden van The Mandalorian over Carl Weathers?
A: De andere castleden, waaronder Ming-Na Wen, uitten hun verdriet en prezen Carl Weathers om zijn positiviteit, vrijgevigheid, humor en vriendschap.

Q: Wat waren enkele andere bekende rollen van Carl Weathers?
A: Carl Weathers speelde onder andere Apollo Creed in de Rocky-films en Chubbs Peterson in de komedie Happy Gilmore.

Definities:
– The Mandalorian: een populaire televisieserie binnen het Star Wars-universum.
– Greef Karga: het personage dat Carl Weathers speelde in The Mandalorian.
– Instagram: een sociaal mediaplatform waar gebruikers foto’s en video’s kunnen delen.
– NFL: de National Football League, een professionele American football-competitie.

Gerelateerde links:
Star Wars-website
Carl Weathers op IMDb