Carson Wentz Voelt Zich Thuis bij de Kansas City Chiefs

Carson Wentz had jaren geleden al het idee dat het goed voor hem zou zijn om te spelen onder leiding van Andy Reid en Matt Nagy, ook al had hij destijds geen reden om te geloven dat hij ooit voor de Kansas City Chiefs zou spelen. Dit idee was gebaseerd op de positieve woorden die hij had gehoord van zijn voormalige teamgenoot Nick Foles, die onder leiding van Reid had gespeeld bij zowel de Philadelphia Eagles als de Chiefs, en onder Nagy bij de Chiefs.

Als backup quarterback voor Patrick Mahomes heeft Wentz een éénjarig contract getekend bij de Chiefs. Hij herinnert zich nog goed de lovende woorden die Foles had over de organisatie en de coaches van de Chiefs. Deze woorden speelden zeker mee in zijn beslissing om voor de Chiefs te tekenen en gaven hem meer vertrouwen.

Wentz, nu 31 jaar oud, is al bij zijn vijfde team in vijf seizoenen. Vanaf zijn tijd bij de Eagles als startende quarterback in 2020 is hij de laatste paar seizoenen overgegaan naar een rol als backup bij de Indianapolis Colts, de Washington Commanders en de Los Angeles Rams. Hij erkent dat het geen pretje was om aan de zijlijn te zitten en te wachten op een telefoontje.

Desondanks heeft Wentz geaccepteerd dat hij voorlopig een backup is en is hij dankbaar voor elke kans die hij krijgt, zelfs als dat betekent dat hij op de zijlijn staat met een pet op zijn hoofd. Voor Wentz was de winnende cultuur van de Chiefs en de goede reputatie van het team doorslaggevend in zijn keuze. Hij voelt zich thuis bij een winnend team dat een sterke community en fanbase heeft.

Met zijn nieuwe rol als backup quarterback bij de Chiefs hoopt Wentz bij te dragen aan het succes van het team en zijn eigen carrière verder te ontwikkelen. Hij kijkt uit naar zijn tijd in Kansas City en is vastberaden om te laten zien wat hij kan, zelfs als dat betekent dat hij vanaf de zijlijn moet toekijken.

FAQ:

1. Wat was de reden voor Carson Wentz om te tekenen bij de Kansas City Chiefs?
Carson Wentz tekende bij de Kansas City Chiefs omdat hij positieve woorden had gehoord over de organisatie en de coaches van zijn voormalige teamgenoot Nick Foles, die onder leiding van Andy Reid bij zowel de Philadelphia Eagles als de Chiefs had gespeeld.

2. Wat is de rol van Wentz bij de Chiefs?
Wentz heeft een éénjarig contract getekend als backup quarterback voor Patrick Mahomes bij de Kansas City Chiefs.

3. Hoeveel teams heeft Wentz tot nu toe gespeeld?
Wentz is al bij zijn vijfde team in vijf seizoenen. Hij heeft gespeeld voor de Philadelphia Eagles, Indianapolis Colts, Washington Commanders en Los Angeles Rams voordat hij bij de Chiefs tekende.

4. Was het moeilijk voor Wentz om als backup te zitten en te wachten op een telefoontje?
Ja, Wentz erkent dat het geen pretje was om aan de zijlijn te zitten en te wachten op een telefoontje. Het was een uitdaging voor hem.

5. Wat was doorslaggevend voor Wentz om bij de Chiefs te tekenen?
Voor Wentz was de winnende cultuur van de Chiefs en de goede reputatie van het team doorslaggevend in zijn beslissing om bij de Chiefs te tekenen.

Definities:

– Backup quarterback: Dit verwijst naar de reservedoelman in het American football. Hij is de tweede keus achter de eerste doelman en speelt normaal gesproken niet als de eerste doelman fit is.

Suggested related links:

Kansas City Chiefs official website
Philadelphia Eagles official website
National Football League (NFL) website